loading...

Barátnője anyját ejtette teherbe a 25 éves lány pasija. Az indok? Meglepő

Hihetetlen storynak lehetünk szemtanúi ebben a videóban, amely mély családi szeretetről tesz tanú bizonyságot. A lány, Kiara egy nagyon komoly lefolyású méhnyakrákban szenvedett, amely hál istennek nem volt rossz indulatú, így elég volt az orvosoknak eltávolítani az egész méhét, így megállítva a halálos kórt, azonban ezzel egy időben örök életére elvették tőle a lehetőséget, hogy saját gyermeke lehessen.

Ekkor jött az őrült ötlet, ami egy hatalmas feláldozás volt az édesanyja részéről, hiszen az ő korában már nem igazán egészséges a gyermek vállalás, bár tegyük hozzá, hogy mi is sok ilyen korú anyukát ismerünk, aki kihordta, és egészséges gyermeket hozott a világra. Az édesanya bevállalta, hogy a lánya párjának a spermáját a méhébe juttassák, és így megtermékenyüljön. Mindezt azért, hogy végre majd a karjában tarthassa az unokáját, és hogy a lányának egy örök életre boldogságot hozzon az életébe.

loading...

Ezt láttad már?

20 népszerű tévhit, amit olykor még az iskolában is pontatlanul tanítanak

A szájról-szájra terjedő mendemondák mindig is tévhitek melegágyának számítottak, gondoljunk csak például a klasszikus ‘sárgarépától …