loading...

Barátnője anyját ejtette teherbe a 25 éves lány pasija. Az indok? Meglepő

Hihetetlen storynak lehetünk szemtanúi ebben a videóban, amely mély családi szeretetről tesz tanú bizonyságot. A lány, Kiara egy nagyon komoly lefolyású méhnyakrákban szenvedett, amely hál istennek nem volt rossz indulatú, így elég volt az orvosoknak eltávolítani az egész méhét, így megállítva a halálos kórt, azonban ezzel egy időben örök életére elvették tőle a lehetőséget, hogy saját gyermeke lehessen.

Ekkor jött az őrült ötlet, ami egy hatalmas feláldozás volt az édesanyja részéről, hiszen az ő korában már nem igazán egészséges a gyermek vállalás, bár tegyük hozzá, hogy mi is sok ilyen korú anyukát ismerünk, aki kihordta, és egészséges gyermeket hozott a világra. Az édesanya bevállalta, hogy a lánya párjának a spermáját a méhébe juttassák, és így megtermékenyüljön. Mindezt azért, hogy végre majd a karjában tarthassa az unokáját, és hogy a lányának egy örök életre boldogságot hozzon az életébe.

loading...

Ezt láttad már?

17 mesefilmes poén, ami felett teljesen elsiklottunk fiatal korunkban

Imádtuk és szerettük őket, ám naiv, gyermeki lelkünkkel sokszor talán átsiklottunk néhány apró-cseprő momentum felett. …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?