loading...

Bemerészkedett a fukushimai tiltott zónába – Sosem látott képek a 2011 óta érintetlen városról

Amikor Fukusimát nukleáris katasztrófa sújtotta Japánban a lakosságot 18 mérföldes körzeten belül evakuálni kellett. Öt év után létrehozták a tilalmi zónát és a kívülállók számára ez még ma is zárva van.

Azonban az emberi kíváncsiság utat tör magának és arra ösztönzi, hogy vizsgálja meg az ismeretlent a szabályok és előírások megszegésével. Keow Wee Loong, egy 27 éves malajziai fotós figyelmen kívül hagyta a kormányzati előírásokat és illegálisan beosont a tilalmi zónába megkerülve a rendőröket és a barikádokat. Dacolva a megnövekedett sugárzásnak, egy gázálarc kíséretében bemerészkedett ezzel az életet veszélyeztetve, hogy elkészíthesse ezeket a fotókat a 2011 óta érintetlen városról.

Fukushimát Chernobylal ellentétben még nem fosztották ki.

man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-14Szupermarketek a hátrahagyott háziállatok által feldúlvaman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-25Felnőtt magazinok 2011 márciusábólman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-23Elhagyatott könyvesboltman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-12Lezárt szájvíz 2011-bőlman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-6Videó kölcsönző 2011-ből.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-19Egy mosoda, ahol emberek gyorsan távozva érméket hagytak hátraman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-4Az idő megállt a városokban: Okuma, Namie, Futaba, Tamiokaman-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-24Egy másik hatalmas szupermarket Namie , ahol sok elem még mindig a helyén van.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-7Több magazin ugyanabból az időből.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-2Bontatlan Playstation 2 egy elhagyott otthonban.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-1Egy elhagyott pub Namieban.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-17Sok limitált CD gyűjteménye.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-9Elhagyott vasútállomás Namieban.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-27Az egyik barikád Okuma városban.man-sneaks-into-fukushima-exlusion-zone-today-13forrás : boredpanda.com

loading...

Ezt láttad már?

Ha azt hiszed, hogy téged már semmivel nem lehet meglepni…nézd csak meg ezt a 17 képet.

A világunk annyira sokrétű és kiszámíthatatlan, hogy még ha tanult, az élet dolgaiban jártas emberek …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?