loading...

Cementet önt egy üres műanyag tálba. Néhány óra elteltével fantasztikus dolgot készít!

Napközben még csodálatosan kék az ég, ha elkapunk egy-két napsugarat, akár még melegünk is lehet. De, mit tehetünk, ha estefelé is a kertben szeretnénk tartózkodni, esetleg egy pohár bor mellett? Készítsük el az alábbi hangulatfokozó tűzhelyet.

cement1

Keverjünk el egy kevés cementet vízzel, de vigyázzunk, hogy az állaga ne legyen túl híg. Töltsük bele egy műanyag tálba a masszát. Ebbe nyomjunk gyorsan bele egy kisebb műanyag tálat, és szintén töltsünk bele cementet.

Gyorsan kell viszonylag dolgozni, hogy a cement ne kössön meg. A kellő száradási idő után távolítsuk el a műanyag öntőformákat, csiszoljuk le egy smirgli papírral, vagy egy fugázó szivaccsal a külső érdesebb felületeket.

Töltsük meg a tálat színültig lávakővel, helyezzünk a közepébe egy speciális lassan égő zselét. Bár viszonylag biztonságos, mégse hagyjuk felügyelet nélkül a hangulatos tűzhelyet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Egy amerikai lány, aki három éven át dolgozott, hogy egy régi buszból elkészítse álmai otthonát

Egyesek egy pofás belvárosi albérletben, mások egy nagy külvárosi családi házban találják meg álmaik otthonát, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?