loading...

Cipősdobozba tette és kidobta gyermekét, mert karok nélkül született… 17 évvel később a tinédzser színpadra lép és mindenkit elvarázsol!

Emmanuel Kelly Irakban született, a káosz közepén, amikor dúlt a háború. Ő és testvére is fejletlen végtagokkal jöttek a világra, ezért az édesanyjuk cipős dobozba tette őket majd szemétbe tette őket. Egy apáca rájuk talált és elvitte őket egy árvaházba. Négy évvel később, az ausztrál Moira Kelly elvitte őket szülőföldjére, hogy megfelelő egészségügyi ellátásba részesülhessenek. De annyira megkedvelte őket, hogy örökbe fogadta a testvérpárt.

17 évvel később Emmanuel felcseperedett és egy vidám kedélyű tinédzser, aki egy igazán különleges tehetség – az éneklésben. Részt is vett egy ausztrál tehetségkutató “X-Factor” versenyen, ahol John Lennon “Imagine” című dalát énekelte el. A zsűri sem érti, hogyan történhetik ilyen:

Emmanuel teljesítményétől az egész terem könnyes lett. Ez a fiatalember egy második életet kapott és most esélye van, hogy elvarázsolja az egész világot, a csodálatos hangjával.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?