loading...

Egész életében az utcán kóborolt, figyeljétek mi történik, amikor megnyírják. Elképesztő átalakulás!

A Hope for Paws állatvédő egyesület munkatársai egy napon telefonhívást kaptak, hogy egy fiatal kutyus kóborol elhagyatottan, és leromlott egészségi állapotban az utcákon. Amikor megtalálták az állatvédők Benjit, épp egy kocsi alá volt elbújva.

benji

Amint meglátta, hogy emberek közelednek felé, gyorsan iszkolt is tovább. Ezzel kissé megnehezítette megmentői helyzetét. Pár saroknyi kergetőzés után a menhely munkatársai, Eldad Hagar és Lisa Chiarelli szerencsésen befogták a kutyát.

Benji, bár kezdetben elég hevesen tiltakozott, a szerető simogatás hatására később mégis megenyhült. A menhelyre szállítva Benji speciális ellátásban részesült, levágták a gubancos, bogarakkal teli bundáját, megfürdették. A kutya látszólag teljesen rendbejött, azonban aggodalomra adott okot, hogy az első tíz napban nem akart reagálni semmire, ugatni és enni sem nagyon volt hajlandó.

Lisa teljes odaadással pátyolgatta Benji lelkivilágát, játszott vele, simogatta és babusgatta, hogy elfeledtesse a kutyussal a traumáit. Nem számítottak arra, hogy Benji bátorságát két másik kutyus, Frankie és Lola hozza vissza. Nagyon összebarátkoztak, együtt játszottak, rohangáltak, és ennek hatására végül Benji teljesen felszabadult. A vidám, és egészséges kutyus jelenleg szerető gazdikra vár.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?