loading...

Egy afrikai hajléktalan fiúval találkozik Jack Black. Amikor meghallja a fiú egyetlen kívánságát, elsírja magát

Ha egyetlen kívánságod lehetne, mi lenne az? Nagyon elgondolkoztunk, hogy mi az az egyetlen és legfontosabb dolog, amire szükségünk lenne. A tét pedig, ha még teljesítik is ezt, óriási. Egy olyan dolgot kérhetsz, ami tényleg a legfontosabb. Egy ugandai kisfiú elárulta, hogy mi a legnagyobb vágya.

jack-black-felix

Jack Black amerikai színész úgy döntött, hogy Ugandába látogat. Itt találkozott Felix-szel, a hajlkétalan kifiúval. Beszélgetéseik során kiderült, hogy a 12 éves fiú abból próbál élni, hogy újrahasznosítható anyagokat gyűjt.

Hajléktalan, édesanyját elveszítette, az apjáról pedig soha nem is tudta, hogy ki az. Valahol testvérei is vannak, de velük sem találkozott soha. Felixet nem érdekli a pénz, a ház, az autó – mint általában a legtöbb embert – egyetlen dologra vágyik. A legfontosabb álma az, hogy tanulhasson, annak érdekében, hogy ne kelljen az utcán éljen.

A Red Nose Day projekt segítségével Felix álma valóra válhat, hiszen lehetősége nyílik arra, hogy tanuljon. A projekt során számos rászoruló gyerek kap segítséget az Egyesült Államokban és szerte a világon.

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?