loading...

Egy férfi talált egy takaróba csomagolt babát a parkban. Ami ezután történik, annyira megható.

Raul Marin Ceja Mexikóból úgy gondolta, ez a nap is olyan lesz, mint a többi. Az egyik szombat reggel elindult dolgozni, átkelt a csatornán, de amikor lenézett a partra, észrevett egy piszkos takarót a földön. Úgy gondolta, hogy egy állat vagy szemét lehet benne, de valami arra késztette, hogy közelebb menjen.
csomagolt-baba5

Nem tudta elhinni, hogy mit talált, amikor kinyitotta a csomagot – egy csecsemő volt benne. A baba egy újszülött volt; még a köldökzsinórja is megvolt. Amikor Raul meglátta, tudta, hogy a babát azonnal a kórházba kell szállítani.

csomagolt-baba2

Szerencsére a baba jó egészségnek örvendett, amikor megérkezett a kórházba. Senki sem tudott információt szerezni a szülők kilétéről. Azonban Raul úgy érezte, hogy különleges kötelék van ő és a csecsemő között, és a sors akarta, hogy ők ketten egymásra találjanak. Úgy döntött, ha lehetséges örökbe fogadja a gyermeket.

csomagolt-baba4

Raul családja támogatta a döntésében. Annak ellenére, hogy ennek a babának az élete milyen kegyetlenül indult, most milyen hihetetlenül szerencsés, hogy Raul rátalált. Ő most egy apa, nagy szívvel.

csomagolt-baba1

Íme egy videó a baba megtalálásáról:

 

Hála az égnek, Raul figyelmes volt. Ha nem látta volna meg a köteg takarót, ki tudja, mi történhetett volna. Öröm látni, hogy ők ketten egymásra találtak.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

22 probléma, amit csak a nagy keblű hölgyek érthetnek!

Ismert sztereotípia, hogy a férfiak a nagy keblű hölgyeket részesítik előnyben. Ez ilyen tudatalatti dolog. …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?