loading...

Egy férfi talált egy takaróba csomagolt babát a parkban. Ami ezután történik, annyira megható.

Raul Marin Ceja Mexikóból úgy gondolta, ez a nap is olyan lesz, mint a többi. Az egyik szombat reggel elindult dolgozni, átkelt a csatornán, de amikor lenézett a partra, észrevett egy piszkos takarót a földön. Úgy gondolta, hogy egy állat vagy szemét lehet benne, de valami arra késztette, hogy közelebb menjen.
csomagolt-baba5

Nem tudta elhinni, hogy mit talált, amikor kinyitotta a csomagot – egy csecsemő volt benne. A baba egy újszülött volt; még a köldökzsinórja is megvolt. Amikor Raul meglátta, tudta, hogy a babát azonnal a kórházba kell szállítani.

csomagolt-baba2

Szerencsére a baba jó egészségnek örvendett, amikor megérkezett a kórházba. Senki sem tudott információt szerezni a szülők kilétéről. Azonban Raul úgy érezte, hogy különleges kötelék van ő és a csecsemő között, és a sors akarta, hogy ők ketten egymásra találjanak. Úgy döntött, ha lehetséges örökbe fogadja a gyermeket.

csomagolt-baba4

Raul családja támogatta a döntésében. Annak ellenére, hogy ennek a babának az élete milyen kegyetlenül indult, most milyen hihetetlenül szerencsés, hogy Raul rátalált. Ő most egy apa, nagy szívvel.

csomagolt-baba1

Íme egy videó a baba megtalálásáról:

 

Hála az égnek, Raul figyelmes volt. Ha nem látta volna meg a köteg takarót, ki tudja, mi történhetett volna. Öröm látni, hogy ők ketten egymásra találtak.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

19 őszinte fotó, ami megmutatja, milyen érzés egyedülálló apukának lenni

Sokan úgy gondolják, hogy az édesanyák sokkal jobban értenek a gyerekneveléshez, mint az apukák, de …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?