loading...

Egy mozgó szemeteszsákot találtak a kuka mellett. Lefagytak, amikor meglátták mi van benne!

Rendkívül megindító kisfilm következik a feltétel nélküli szeretetről. Ez egy olyan történet, amely mindnyájunk előtt példaként kellene álljon, hiszen ha mindenki emberségesen, őszintén, hátsó szándék nélkül viselkedne embertársával, akkor ma nem lenne ennyi kegyetlenség, önzőség, nemtörődömség ezen a bolygón.

anyuka-video

A történet a Van Eerden családról szól, és arról, hogy miként fogadták örökbe a kis Eddie-t. A család éppen Ecuadorban vakációzott, a szülők a gyerekeiket is magukkal vitték, ahol árvaházakat is megtekintettek.

Az egyik ilyen látogatás alatt találkoztak a kis Eddie-vel, akit egy ács talált meg a szemétlerakó mellett, egy zsákban. Eddie árvaházba került, és addig ott is élt, amíg nem találkozott jövőbeli édesanyjával.

„Szerelem volt első látásra” – mondta az édesanya.

A Down-szindrómás gyerek a családnak rengeteg örömet szerez, de a közösségnek, még a templomba járó embereknek is rengeteget ad, azzal, hogy mindenkiben az embert, a barátot, a jót látja. Ezért Eddie-t elnevezték a Szeretet nagykövetének.

Az asszony elmondása szerint, ha valaki a családban megbetegszik, Eddie az első, aki párnát, takarót hoz, ha szükséged van rá, ha nincs.

„A puszta létével, ahogy az életét éli, megmutatja az utat Krisztus felé.” – mesélte a boldog édesanya.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?