loading...

Egy thai nő talált rá egy sikátorban, azt gondolván, hogy ő egy macska. De miután felvette, rájött, még soha nem látott ilyet.

Tavaly Chiang Mai-ben (Thaiföld) a lakók meg voltak győződve arról, hogy egy bomba robbant fel a közelben. Később kiderült, hogy a hangos, dübörgő zajt ténylegesen csak a vihar miatti laza vezetékek okozták az utcán. Bár kezdetben úgy tűnt, hogy nem történt semmilyen sérülés ennek következményeként, de a 49 éves Walai Sriboonvorakul a környéken járt, amikor látott valami borzasztót.

leszakadt3

A földön feküdt egy körülbelül egy éves magatehetetlen macska, akinek hiányzott mellső lába és a farka: áramütést szenvedett a vezetékektől az utcán, és úgy tűnt, hogy teljesen reménytelen az állapota. Azonban Walai elhatározta, hogy megmenti a kis fickót, akinek szeretettel a “Rátermett” nevet adta. Az asszony haza vitte az otthonába, és a gyógyulás útjára lépett.

leszakadt2

Nemsokára egy boldog, egészséges macska vált belőle. Bár eleinte nehéz volt neki a mozgás, de hamarosan elsajátította a két lábon való sétálást, és egyre csak erősebb lett. Ebben nagy szerepe volt a nő fiának is, a 26 éves Copternek, aki mindig tanította. A cicát gyakran hasonlítják egy Tyrannosaurus rexhez vagy kenguruhoz a járása miatt, és ez tényleg egy látvány!

Itt megtekintheted a cicát egy videón:

“Ő a családunk része” mondta Copter. “Olyan vagyok számára, mintha a testvére lennék. Fut fel a lépcsőn a szobámba, hogy felébresszen.”

Ez a macska tényleg bizonyíték rá, hogy egy kis szeretettel le lehet küzdeni az élet akadályait.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 macska, aki hogyha szemmel lehetne ölni, már valószínűleg mindannyiunkkal végzett volna

Köztudott, hogy a macskák egyáltalán nem azok a játékos-bohókás teremtések, mint például a kutyusok, sőt…sokszor …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?