loading...

Elfogott egy óriási méhet. Ami ezután történt? Horror filmbe illik.

Nem akarta megölni a méhecskét, ezért egy pohár alá tette. Hiba volt.

A lány nem igazán van kibékülve a mindenféle repülő, sok lábú és szúrós rovarokkal, ezért amikor betévedt egy hatalmas méh a lakásba, emberséges módon ráborított egy műanyag tálkát, hogy majd ha a ház ura hazatér, ő majd gondoskodik a betolakodóról.Nem sokkal később azonban hihetetlen dolog történt: méhek kezdtek szállingózni a házba. A lány nagy bepánikolt, ajtót-ablakot becsukott, hogy megállítsa az inváziót. Ez jó ötlet bizonyult, mivel 1-2 óra elteltével méhek százai lepték el a házat. Próbáltak bekerülni az ablakokon, láthatjuk a képeken, hogy elég ijesztő látványt nyújt a több száz házba bejutni kívánó rovar.

A lány balszerencséjére pont a méhkirálynőt zárta be a műanyag tálca alá, és az általa kibocsátott feromonoknak köszönhetően kezdta megrohamozni a házat a királynőt bármi áron kimenteni kívánó méhraj. Egyre csak jöttek-jöttek, tényleg mint egy horror filmben. A sztorinak szerencsére jó vége lett, meglett a happy end: egy közeli méhész kimenekítette a méhkirálynőt, és ezzel az egész méhrajt sikerült elűzni a környékről.

meh11meh2meh3meh4meh5meh6meh7

 

loading...

Ezt láttad már?

21 ember, aki jobban tette volna, ha ma fel sem kel az ágyból

75 éves koráig egy átlagos ember összesen körülbelül 9125 napot tölt az ágyban fekve. Ez …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?