loading...

Elfogott egy óriási méhet. Ami ezután történt? Horror filmbe illik.

Nem akarta megölni a méhecskét, ezért egy pohár alá tette. Hiba volt.

A lány nem igazán van kibékülve a mindenféle repülő, sok lábú és szúrós rovarokkal, ezért amikor betévedt egy hatalmas méh a lakásba, emberséges módon ráborított egy műanyag tálkát, hogy majd ha a ház ura hazatér, ő majd gondoskodik a betolakodóról.Nem sokkal később azonban hihetetlen dolog történt: méhek kezdtek szállingózni a házba. A lány nagy bepánikolt, ajtót-ablakot becsukott, hogy megállítsa az inváziót. Ez jó ötlet bizonyult, mivel 1-2 óra elteltével méhek százai lepték el a házat. Próbáltak bekerülni az ablakokon, láthatjuk a képeken, hogy elég ijesztő látványt nyújt a több száz házba bejutni kívánó rovar.

A lány balszerencséjére pont a méhkirálynőt zárta be a műanyag tálca alá, és az általa kibocsátott feromonoknak köszönhetően kezdta megrohamozni a házat a királynőt bármi áron kimenteni kívánó méhraj. Egyre csak jöttek-jöttek, tényleg mint egy horror filmben. A sztorinak szerencsére jó vége lett, meglett a happy end: egy közeli méhész kimenekítette a méhkirálynőt, és ezzel az egész méhrajt sikerült elűzni a környékről.

meh11meh2meh3meh4meh5meh6meh7

 

loading...

Ezt láttad már?

13 tanár, akinek igencsak sajátosak az elképzelései az oktatásról

A tanárok élete nem csak móka és kacagás. Habár első blikkre azt hihetnénk, hogy 20-30 …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?