loading...

Elrettentően szörnyű képeket tett közzé a rendőrség… borzasztó, mit talált a rendőrség egy családi autó hátsó ülésén!

Szeptember 8-án sokkoló képeket tett közzé a Facebook.on, az Ohio-i rendőrség, az Egyesült Államokban. Egy férfi és egy nő eszméletlenül feküdt a kocsiba miközben a 4 éves kisfiú ott ült a hátsó ülésen. A drámai felvételek mellé a rendőrség tájékoztatást is csatolt és elmesélte, hogy mi történt:

r1

A járműben mindkét felnőtt, James Acord (47 éves) és Rhonda Pasek (50 éves) eszméletlen állapotban voltak. A rendőrség tudomást szerzett arról, hogy az autóvezető és a másik utas is heroint injekciózott be vezetés előtt és túladagolták magukat és emiatt lesodródtak az útról. Amikor a rendőrök ellenőrizték a járművet, a nő már el volt ájulva, a söfőr pedig félig tudatos, félig eszméletlen állapotban volt és azzal próbálkozott, hogy az autót tovább vezesse. Ekkor az egyik tiszt kivette a kulcsot és megállította a motort. Nemsokkal ezután a férfi is teljesen elvesztette az eszméletét.

r2

A legborzasztóbb az volt, hogy egy a 4 éves kisfiúk is ott volt a hátsó ülésen. Szerencsére vele nem történt semmi. Amikor a rendőrök meglátták ennek a tehetetlen és ártatlan kisgyermeknek a tekintetét, akkor úgy döntöttek, hogy megosztják a felvételeket. A rendőrség fel szeretné hívni mindenki figyelmét arra, hogy milyen súlyos következményekkel járhat az ehhez hasonló felelőtlenség.

“Ne engedjétek, hogy ártatlan gyerekek, emberek a felelőtlenség áldozatai legyenek. A szülők óvják meg gyermekeiket az ilyen borzalmas körülményektől. Ez a fotó önmagáért beszél, de reméljük, hogy ez a történet másokat is megindít majd és megakadályozza, hogy ezután alkoholt, vagy drogokat használjanak.”

Reméljük, hogy ezeket a szülőket is sikerül újraéleszteni és reméljük, hogy majd egyszere ők is megértik mit tettek, és milyen veszélybe sodorták gyermekük és mások életét is a drogfogyasztás miatt. Életünk végéig emlékezni fogunk ezekre a szörnyű képekre és reméljük, hogy más drogfüggőket is megérintenek ezek a felvételek. Osszátok meg másokkal is, hogy minél többen lássák!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Jaj ne! 10 megyére adtak ki figyelmeztetés! Nagyméretű károkozó jégre!

10 megyére adtak ki figyelmeztetés! Nagyméretű károkozó jégre, 70 km/órás szélre és felhőszakadásra figyelmeztetik a …