loading...

Elszaladt az örökbefogadó anya, mert visszataszítónak tartotta gyermekét!

A képen Christina Fisher-t, a 36 éves floridai édesanyát láthatjuk, aki az 5 hónapos, alvó kislányát (Abigail Lynnn) tartja kezében. Az, hogy a kislánya a saját édesanyja karjaiban lehet, nem magától értetődő, mert valójában Christina már a gyermek születése előtt lemondott a kislányról. Abban az időben a várandós anyuka munkanélküli volt, a terhesség ideje alatt egy lakókocsiban élt és félt attól, hogy nem tudja normális körülmények között felnevelni a gyermekét. A szülés után azonban hihetetlen esemény történt.

g1-2-800x533

Amikor a kislány 2016 január 1-én megszületett, az orvosok azonnal észrevették, hogy valami baj van vele, hiszen a kislány arc deformitással jött a világra, amit korábban nem volt felfedezhető az ultrahangos felvételen. A szülés előtt a gyerek édesanyja egy ügynökségen keresztül keresett egy megfelelő párt, akik örökbe fogadnák szülés után a gyereket. Folyamatosan tartotta velük a kapcsolatot és ultrahangos felvételeket is küldött nekik, hogy láthassák a hogyan halad a terhessége. A szülés küszöbén Christina kórházba került, január 6.-án és másnap az örökbefogadó szülők is megérkeztek a kórházba és ott is maradtak, amíg végre megszületett a kislány. Amikor az örökbefogadó anya meglátta az újszülött kisbabát, azonnal elszaladt a kórházból. Christina azóta sem hallott felőle. A kislány Treacher Collins szindrómával született – amely egy genetikai rendellenesség, amely a fül és az arc régióban okoz némi deformitásokat.

g2-2-440x800

Mindezek ellenére Abigail mentálisan teljesen egészséges, képes normális életet élni – eltekintve, hogy idősebb korában szükség lesz néhány sebészeti korrekcióra. “Vannak orvosok és modellek is akik ugyanezzel a betegséggel születtek” – mondta Christina.

g3-2-800x533

Mint minden anya, Christina is nagyon örült a gyermekének és megkért egy fényképészt, hogy készítsen néhány felvételt, hogy az örökbefogadó anya később láthassa, hogy milyen kincset veszített el. A képeket megosztották a Twitteren és már az egész világon elterjedtek.

g4-1

Christina végül úgy döntött, hogy saját felnevelni a kislányt. “Az örökbefogadó anya a legfantasztikusabb gyermeket veszítette el a világon” – mondta Christina, és a varázslatos képek is alátámasztják ezt.

g5-1-800x533

A bátor Christina megmutatta, hogy mit jelent igazi anyának lenni és a gyermeket feltétel nélkül szeretni – nem számít, hogy egészséges vagy nem. Valójában ez a felületes örökbefogadó anya is hálás, mert az elhamarkodott reakciója nélkül most Christina nem tarthatná karjaiban az egyetlen kislányát.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesapa, aki egy rettenetesen megrázó levelet talált lánya szobájában!

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Megpróbálják egyengetni a kis útjukat, de ahogy az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?