loading...

Emlékszel még a gyermek testépítőre, a “kis Herkulesre”? így néz ki most 14 évvel később

Richard Sandrak neve biztos, hogy senkinek nem csenghet ismerősen, mert a mai Richard Sandrak-ot nem ismeri senki. 2 éves korában kezdett el edzeni, melynek meg is lett az eredménye: 10 évesen a világ legerősebb gyermekeként emlegették.

2016-07-90908822

Az ukrán vasgyúrót csak Little Hercules-nak, azaz kis Herculesnek hívták, szálkás teste és kockás hasa messze földön ismert volt. A harcművészetekben jártas és bajnok Pavel Sandrak és az aerobikban versenyző Lena Sandrak fiaként fiatalon belekóstolt a kemény edzésekbe.

2016-07-11628327

2 éves korában költöztek Pennsylvaniaba egy jobb élet reményében – ekkor kezdődött meg az életmódváltása. A nyújtójellegű gyakorlatok mellé kisebb súllyal történő edzések is bekerültek, nem sokkal később pedig a bodybuildingben ismert intenzívebb, nagyobb súllyal való terhelés kapta a hangsúlyt. Fiatalkora edzéssel, termékek promóciózásával és versenyeken való részvétellel telt – nem egy átlagos gyerekkort tudhat maga mögött.

Richard-Sandrak-Little-Hercules-2

Világhíre óta jó pár év telt el, most, 24 évesen pedig már rá sem lehet ismerni. Elmondása szerint egyszerűen megunta a kondizást, jelenleg Universal Studios parkjának Vizivilág bemutatójában szerepel kaszkadőrként. A hosszú időn át tartó diéta és súlyzózás után egy picit megértjük, hogy felnőtt korára “kinőtte” a dolgot.

2016-07-44329985

2016-07-90239207

forrás

loading...

Ezt láttad már?

10 titok, amit egy gyorsétterem dolgozói sosem árulnának el neked

Mindannyian jártunk már gyorsétteremben. Szeretjük, hogy nem kell sokat várakoznunk, egyszerű, de laktató ételekhez, viszonylag …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?