loading...

Ez a 4 lánytestvér minden öt évben fotót készített. 40 év után ez lett az eredmény!

Sokszor jóleső érzéssel tölt el, ha régi képeket nézegethetünk. Évtizedekkel ezelőtt, amikor még nem hódoltunk ennyire a digitális világnak, mindenkinek akadt ideje esténként jócskán fényképalbumot forgatni.

4lanytestver1

A közös családi képnézegetés gyakran vált szórakoztató családi eseménnyé. Szívesen nosztalgiáztunk, emlékeztünk vissza különleges pillanatokra és emberekre, mosolyogtunk meg az akkori divatot, és csodálkoztunk rá az idő múlására, a változásokra.

A Brown nővérek – Heather, Mimi, Bebe és Laurie – fotóin keresztül nyomon követhetjük az idő múlását, az arcok és korok változását. Egyfajta vizuális mércének is nevezhetjük a fotósorozatot.

Az első képek 1975-ből maradtak fenn, a négyes testvérpár egyikének, Bebének a férje készítette el az első darabot. Azóta folyamatosan bővítik a készletet. Az első képen a legfiatalabb lány a testvérek közül 15 éves, a legidősebb pedig tíz évvel idősebb.

Az ötévente készült, nagyjából ugyanolyan beállítású képeken nyomon követhetjük, hogyan változtak, idősödtek a lányok. Legtöbbször testtartásukból lehet következtetni arra, hogy ki kicsoda. A csodálatos fejlődés egy remek fotós segítségével tetten ért és örök pillanattá változik.

4lanytestver1
1975

4lanytestver2
1980

4lanytestver3
1985

4lanytestver4
1990

4lanytestver5
1995

4lanytestver6
1999

4lanytestver7
2005

4lanytestver8
2010

4lanytestver9
2014

 
loading...

Ezt láttad már?

Te megismered a hamisítványokat? 12 tipp, ami neked is segíthet, hogy ne verjenek át!

A mai világban sajnos már rengeteg világ és luxusmárkát hamisítanak. Néha ezek a replikák olyan …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?