loading...

Ez a csinos lány váratlanul meghalt pedig fiatal és sportos volt. A halál oka megdöbbentő, valószínűleg te is csinálod…

Lanna Hamann 16 éves korában elment nyaralni a családjával és néhány barátjával, mindenkinek jó kedve volt, senki sem gondolta volna, hogy életük legrosszabb nyaralása lesz.

csinos-fb

Egyik reggel Lanna lement a tengerpartra futni, ahol váratlanul összeset, próbálták újraéleszteni de nem sikerült. Mindenkit lesújtott Lanna halála, hiszen egy fiatal, sportos, csinos, energiával teli lányról volt szó. Mindenki értetlenül állt a történtek előtt. Az édesanyja elmondása szerint a lány a halála napján nem ivott vizet, csak energiaitalokat ivott és ő erre gyanított, hogy ez okozhatta a halálát.

lany-kep

Jack Wolfson kardiológus megerősítette az anya feltételezését és megállapította, hogy a rendszeres energiaital fogyást miatt állt meg a lány szíve. Az energiaitalok túl sok cukrot és túl sok koffeint tartalmaznak ami nagyon veszélyes még egy egészséges, sportos emberre is, befolyásolják a vérnyomást és a pulzust.

Az elhunyt lány anyukája mindenkit arra kér, hogy senki se fogyasszon energiaitalokat mert bárkivel megtörténhet az ami a szeretett lányával.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesapa, aki egy rettenetesen megrázó levelet talált lánya szobájában!

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Megpróbálják egyengetni a kis útjukat, de ahogy az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?