loading...

Ez a férfi 56 éve viseli gondját a lebénult feleségének – EZ az igaz szerelem

Ez a hűséges férj 56 éve viseli gondját a lebénult feleségének, Zhou Yu’ai-nak, és továbbra is szereti őt.

Úgy véljük, hogy az igaz szerelem valóban létezik, és Du Yuanfa kínai farmer története a kétség árnyéka nélkül bizonyítja ezt.

igaz-szerelem1

Du és Zhou 1959-ben házasodtak össze, de mindössze öt hónappal az esküvőjük után a sors kegyetlen csapást mért rájuk. A fiatal feleséget 20 éves korában legyűrte egy rejtélyes betegség, teljesen megbénult. Abban az időben Du egy szénbányában dolgozott a közeli városban, és a tragikus eseményről úgy szerzett tudomást, hogy a családja levelet írt neki, melyben közölték vele, hogy Zhou beteg és ágyhoz kötött.

Du azonnal abba hagyta a munkáját, és hazatért. A betegség miatt Zhou teljesen elvesztette uralmát a testén. Nem tudott megfogni még egy apró tárgyat sem a kezével. Az orvosok sem tudtak rájönni, hogy mi volt a baja a fiatal nőnek. És akkor még tovább rontott a helyzeten, amikor kiderült, Zhou-nak nem lehet gyermeke.

igaz-szerelem2

Du sok barátja azt javasolta, hogy váljon el a feleségétől, és kezdjen új életet, de a szerető férfi nem volt hajlandó elhagyni. A feleségének azt mondta: “Ne aggódj. Örökre gondoskodni fogok rólad“, és tartotta a szavát.

Du felmondott a munkahelyén, és minden idejét a feleségének szentelte. A szerető férj, aki farmerként dolgozik, kanállal táplálja a feleségét, cseréli ágytálakat, hagyományos kínai gyógyszereket készít, és elviszi különböző orvosokhoz feleségét.

igaz-szerelem3

Du elkötelezettsége nem maradt észrevétlen a szomszédok előtt, akik gyakran látogatják az idős párt, és visznek nekik olyan dolgokat, amik szükségesek a mindennapi élethez, élelmiszert, és gyógyszereket is. Sőt, Du és Zhou a helyi hatóságoktól is kapnak segítséget.

Du soha nem adja fel. Majdnem hat évtizede gondoskodik szeretett feleségéről. Ez a férfi minden nap mosdatja, eteti, és masszírozza feleségét, és még mindig reméli, hogy találnak megoldást a betegségre. Talán ez az, amit igaz szerelemnek hívunk.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesanya büntetése tapsot érdemel… Szerinted helyesen tette, vagy túl szigorú?

Amikor az anya észrevette, hogy fia lefekvés után engedély nélkül mobiltelefonozott, úgy döntött, hogy elkobozza …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?