loading...

Ez a férfi úgy tesz, mintha megütné a gyermekét. Nézd a macska reakcióját !

Sokak szerint a macskákba egyáltalán nem szorult semmi érzés, és csak akkor tudnak közeledni az ember felé, ha érdekük úgy kívánja. Tény és való, hogy a kutyák sokkal jobban kimutatják a szeretetüket, és a hűségüket, gondoljunk csak azokra a videókra, amin bemutatják, hogy hogyan reagálnak kutyák, amikor a gazdi több hónapra elutazik, és újra látják.
A macskák legalább ugyan annyira szeretik a gazdájukat, csak ők másképp fejezik ezt ki, másképp mutatják ki. Nekik a dorombolás, és a dörgölőzés, összebújás ugyanazt jelenti, mint amikor a kutya farok csóválva jön oda hozzánk.

A videóban a férfi arra lett figyelmes, hogy a macska érdekesen reagál, ha úgy teszz, mintha a babát bántaná – nem akarom tudni, hogy erre mégis hogy jött rá – felvette a kamerát és megörökített mindent. Ezek után mondja azt valaki, hogy a macskák nem egy féltő anyatigrisek!!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?