loading...

Ez a fiatal lány soha nem csinál ilyent más férfival, csak a saját testvérével!

Billy és Emily édes testvérek. A fiatalember 28 éves, húga pedig 25. De együtt összesen már 40 éve görkorcsolyáznak. Nem nehéz felismerni, hogy ez a két tehetség már gyermekkora óta görkorcsolyáznak, természetesen édesanyjuk jóváhagyásával.

Édesanyjuk elmondta, hogy semmilyen veszélyt nem lát a korcsolyázásban. Abban reménykedett, hogy ettől a gyerekei egészségesebbek lesznek és jobban fognak fejlődni, ha gyakorolják ezt a sportot. Azt is látta, hogy a görgkorizás nem jelent különösebb veszélyt. De nem tudom, hogy most mit mondana, ha látná őket a színpadon? Nem tudom, ha van még egy ember a Földön, aki tagadná, hogy amit csinálnak, az rendkívül veszélyes. Aggódni kezdtem miattuk, amikor megláttam őket…

Talán felteszed a kérdést, hogy ez a lány miért nem csinál ilyen trükköket egy másik férfival. Nos, a válasz egyszerű: senki másban nem bízik meg jobban, mint saját testvérében. Kiben is bízhatna jobban valaki, mint a testvérében?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?