loading...

Ez a gyerek felfedezte a leggyorsabb módját, amivel lejöhet a lépcsőről. Az eredmény? Ezen jót NEVETTÜNK!

A kisgyerekek hihetetlen helyzetfelismerő képességekkel vannak megáldva, hiszen ők természetesen reagálnak, nem nézik azt, hogy mi az elfogadott megoldás, egyszerűen csak ösztönösen cselekszenek.

gyerek-lepcsok2

Ebben az alig 18 másodperces kisfilmben ez a pelenkás gyerkőc úgy jön le a lépcsőn, mint ahogy senki más: hason és gyorsan. Ez hallhatóan a szülőknek is nagyon tetszik, na és persze a csöppségnek is, mivel így a lehető leggyorsabb módon juthat hozzá a cumisüvegben lévő finomsághoz.

Ennek a kicsinek később biztosan nem fog gondot okozni, hogy váratlan helyzetekből kivágja magát, ha már ennyi idősen ilyen zseniális és hatékony lépcsőzési technikát fejlesztett ki.

A szülőknek is jó hír, hogy ilyen találékony gyerekük született, hiszen mások komoly pénzösszegeket költenek arra, hogy gyerekbiztos korlátokat, kapukat szereltessenek fel az emeleti szintre, hogy szemük fénye nehogy lezuhanjon a magas lépcsőkön.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Amikor kutyája elkapta az őzgida nyakát, azonnal előkapta a kamerát… a 00:37-ik másodpercnél 5 millió ember tartotta vissza lélegzetét!

Mark Freeley éppen két kutyájával sétáltak a tengerparton, amikor az egyik Golden Retriever kutyája, Storm …