loading...

Ez a kislány csak 10 éves, de ezt az 1964-es slágert az eredetinél is jobban énekli!

Bár Angelina Jordan csak 10 éves, de ez az aranyos kislány már több millió rajongót szerzett világszerte. 7 évesen egy tehetségkutató versenyt is megnyert Norvégiában, ahol nemcsak a közönségre, hanem a zsűrire is nagy hatást gyakorolt.

Most Angelina nőtt egy kicsit és már stadionok telnek meg a rajongitól. Nem lehet tagadni, Ő egy igazi tehetség. Amikor meghallod a hangját, azt szeretnéd, hogy újra és újra énekeljen.

Nemrég Norvégiában egy stadionban lépett fel, ahol előadta az 1964-es évek egyik nagy slágerét, a “Feeling good” című dalt. Ezt a darabot már sok művész megpróbálta előadni, de úgy tűnik, hogy Angelina az összeset felülmúlja. A zenekritikusok most azt állítják, hogy Angelina jobban énekli, mint az eredeti.
Te mit gondolsz erről?

Ha neked is tetszett Angelina csodálatos hangja, akkor oszd meg ezt a videót a Facebook-on!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A siket kisbaba sírni kezd… de amikor először meghallja édesanyja hangját… (szívmelengető pillanatok)!

Ha az édesanyákat megkérdeznék, hogy mit szeretnének leginkább, akkor mindannyian kórusban ezt felelnék: egészséges gyerekeket. …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?