loading...

Ez a kutya az utolsó erejével vonszolta ki magát az égő házból. A szájában volt egy kis csomag.

Talán nincs erősebb a világon, mint egy anya szeretete a gyermekei iránt. Ez ugyanúgy igaz az állatokra, mert az emberre.

A chilei városban, Temuco-ban, a tűzoltók nemrég a természet ezen erejének voltak szemtanúi. Egy anyakutya azzal nézett szembe, hogy elveszti a kölyökkutyáit egy olyan tűzben, amivel az emberek harcoltak. Ezek a képek annyira meghatóak.

Az egész egy kegyetlen tűzzel kezdődött.

vonszolta-magat3

Ahogy lángok egyre jobban elterjedtek, nyilvánvaló volt, hogy a tűzoltóknak segítségre lesz szükségük.

Egy kis idő után, elegendő segítséggel sikerült megfékezniük a tüzet, és kimenekíteni a lakókat komoly sérülés nélkül. A tűzoltók visszatértek a teherautójukhoz, amikor meglepetésükre találkoztak valakivel.

vonszolta-magat2

Egy kutya lassan vánszorgott a tűzoltókocsihoz. Cipelt egy kis köteg bundát – a kölyökkutyái közül az egyik volt! A bundája meg volt perzselődve, de a kölyök úgy tűnt, rendben van.

vonszolta-magat5

Miután elhelyezte a kiskutyát gondosan a teherautó lépcsőjén, megfordult, és egyenesen vissza ment a továbbra is füsttel teli házba. Néhány perccel később, megint kijött egy kis csomaggal.

vonszolta-magat4

Megismételte ezt a folyamatot újra és újra, és látta, hogy itt biztonságos helyen lesznek. Jogosan!

Amikor az öt kicsinyét összegyűjtötte, nagyon kimerült volt, lefeküdt pihenni. A tűzoltók alig tudták elhinni, amit láttak.

vonszolta-magat6

Micsoda egy megrendítő történet. Itt egy anya, aki az életét kockáztatta a gyermekeiért. Hatalmas dolog az anyai szeretet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 dolog, amit legalább egyszer az életben neked is látnod kell

Felnőtt fejjel az ember azt hinné, hogy őt már kevés dolog képes meglepni, pedig a …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?