loading...

Ez az otthoni gyógykészítmény már az első használat után megszabadít az ízületi fájdalmaktól!

Amennyiben már betöltöttük a 40. életévünket, sajnos szembe kell néznünk az öregedés okozta problémákkal, tünetekkel, amihez hozzátartoznak az ízületeket érintő betegségek is. Főként a térd behajlítása okozhat gondot, de a vállak, és könyököt érintő fájdalmak sem ritkák. Az évek múlásával a reuma, az ízületi gyulladás, a törések esélye is egyre nagyobb lesz.

mustarok-gyogykence

Ez az orosz népi gyógyászatban használt természetes alapanyagokból készített gyógykészítmény nagyszerűen csillapítja az ilyen típusú fájdalmakat, és a szükséges hozzávalók valószínűleg mindannyiunk konyhájában is megtalálhatók.

A következőkre lesz szükségünk:

– 1 evőkanál mustár
– 1 evőkanál méz
– 1 evőkanál víz
– 1 evőkanál finom só

Elkészítés:

Keverjük össze a hozzávalókat, míg homogén állagú krémet nem kapunk. Ezután tegyük bele egy üres műanyag dobozba, és tároljuk, amíg el nem fogy.

Felhasználás:

Lefekvés előtt kell bekenni a sajgó ízületeket, hogy az éjszaka során pihenve gyógyulhassanak. A fájó testrészekre kell tenni egy keveset, majd rá kell csavarni egy műanyag fóliát, és egy meleg, gyapjúsálat. Hagyjuk 1,5–2 óráig magunkon ezt a kötést, majd reggel mossuk le a krémet. Már az első nap után érezni fogjuk az enyhülést, de a kezelés sikerességének érdekében 4–5 napon keresztül alkalmazzuk ezt az eljárást. A krémet tároljuk a hűtőben, ha pedig elfogyna, készítsünk újat.

A mustárban sokféle gyógyhatás található. Például égési sérülés esetén, ha bekenjünk a bőrt egy vékony mustárréteggel, enyhülni fog a fájdalom. Meghűlés esetén is vegyünk be egy kanál mustárt, és csillapodni fog a torokfájás. Ha fejfájás gyötör, kenjük be a homlokunkat egy kevés mustárral, jót fog tenni.

loading...

Ezt láttad már?

15 teljesen hétköznapi dolog Dél-Koreában, ami meglepetést okoz más országok lakóinak

Az utóbbi napokban minden szem Dél-Koreára szegeződött, ám végre valahára nem az Észak-Koreával elmérgesedő kapcsolatuktól, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?