loading...

Ezt a fotót küldte el a lány a barátjának, aki azonnal szakított vele ahogy meglátta a teljes képet!

A lány úgy gondolta, hogy feldobja barátja kedvét egy igencsak férfibarát képpel: gyakorlatilag minden rajta van, amit egy férfi szeret, még egy korsó sör és egy szelet pizza hiányzik róla. Azonban a képen van egy apró részlet, amely a lány figyelmét elkerülte és lebuktatta. A fiúnak feltűnt, és állítólag rögtön szakított a lánnyal.

És hogy mi volt a probléma? Az, hogy a fiú barátnője azt állította, hogy egyedül töltötte az estét, de nagyon unatkozott, így született meg a kép.

elkuldteAzonban ha valaki ért a konzolokhoz, tudja, hogy az X-Box kontrollereken az “X” szára máshogy világít az első és második játékos esetében. A fotón pedig az látszik, hogy a lány kontrollere úgy világít, ahogy a másodlagos játékosoké szokott, szóval valaki más is volt a szobában, akivel a lány játszott. És valószínűleg nem egy barátnőjével volt meztelenül a lakásban, ráadásul úgy, hogy a fiúnak azt mondta, hogy egyedül van otthon….

szakitottak2szakitottak1Azt hiszem, erre szokták mondani, hogy kínos. 🙂

forrás

loading...

Ezt láttad már?

23 kép, amit meglátva annyit fogsz csak mondani: “Most már mindent láttam!”

A nagyvilág tele van olyan meglepő, váratlan dolgokkal, amelyekkel nagyon ritkán találkozik az ember. Mostani …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?