loading...

Ezzel a szerrel könnyedén megtisztíthatjuk a csapokat és a kagylót. Te is próbáld ki!

A vízkő és a különböző lerakódások rövid idő alatt elszínezik a legújabb csapokat és kagylókat is. Hogyan szabaduljunk meg tőle hogy csillogó-villogó konyhánk és fürdőszobánk legyen? Megmutatjuk a trükköt.

csaptisztitas

A víz kellemetlen foltokat hagy a csapokon és a körülötte levő területeken. Ne költsünk a legújabb tisztítószerekre, alkalmazzuk az alábbi megoldást, hiszen csodákra képes. Előnye az, hogy fillérekbe kerül, és rövid idő alatt már szemmel látható az eredmény.

Töltsünk egy kisebb tálba desztillált fehér ecetet, mártsunk bele egy pamut rongydarabot. Közben a csapot töröljük szárazra, sehol ne csöpögjön, vagy ne legyen nedves. Majd tekerjük be az ecettel átitatott ronggyal a vízköves felületeket, és hagyjuk rajta egy órát állni.

Ezután fogjuk a rongyot, ismét mártsuk az ecetbe, töröljük át vele a kagylót, csapokat, és egy szivaccsal is dörzsöljük át utána. A művelet után a foltok maradéktalanul eltűnnek, de, ha szükséges hetente egyszer ismételjük meg az ecetes borogatást.

A módszert akkor is alkalmazhatjuk, ha bútoraink vagy kerámia edényeink foltosodnak.

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?