loading...

Fájt a feje és elájult, majd a doktorok a röntgenen látottaktól elájultak, és fel kellet őket locsolni.

fejfajas_galandfereg

Egy ausztrál férfi, aki egy punk együttes frontembere, egy nap amikor épp készült a másnapi koncertjére, pakolta a hangfalakat az autóba, amikor furcsa kettős látása lett, és furcsán érezte magát nagyon. Bement a legközelebbi boltba, és vásárolni szeretett volna egy kis vizet, ám ekkor, ahogy belenyúlt a zsebébe a pénzért, egy ismeretlen érzés uralkodott el rajta. Nem tudta, hogy mik azok a dolgok a zsebében és, hogy mire valók. Ezután már csak arra emlékszik, hogy a kórházban ápolók, és orvosok állnak felette, na meg az aggódó családtagok.

Szerencséje volt, ugyanis amikor elájult a boltba, akkor vele volt egy zenész társa is, aki azonnal felismerte, hogy nem kábítószer hatása alatt áll, mivel a boltos a punk külsejéből ítélve azt gondolta, hogy túllőtte magát a srác.

3 hétre volt szüksége az orvosoknak mire végre meg tudták műteni, és csak ezután derült ki pontosan hogy mi is okozta a bajt, mivel az énekes agydaganatra gondolt. A valóság hála istennek nem volt ennyire komoly, mivel ” csak ‘ egy horgasfejű galandféreg volt az agyában.

Felvetődik a kérdés, hogy a vegetáriánus férfi szervezetébe hogyan jutott be a féreg, amely disznó és marha húst tud megfertőzni, és az embert is csak akkor, ha nem megfelelően főzi meg a húst, és még kicsit nyers.

loading...

Ezt láttad már?

26 őrült tény, ami bármekkora hülyeségnek is tűnik, bizonyítottan igaz

Szinte minden egyes nap történik egy új és izgalmas felfedezés, melyet nagy valószínűséggel senki sem …