loading...

Feljelentették, miután megosztotta ezt a fotót. A megmentők észrevettek valami szörnyűt a háttérben.

A huszonkét éves Charlotte McPherson (Birmingham, Anglia) úgy írja le magát, mint egy állatszerető és szenvedélyes lovas. De amikor ez a fiatal nő felbukkant egy lovas rendezvényen, vele Thor nevű lovával, a többi résztvevő teljesen meg volt döbbenve. Senki sem vett észre semmit először, mivel Charlotte lefedte a lovát egy takaróval, hogy elrejtse a bizonyítékot.

De végül Thor egész testét látta a tömeg. Az állatvédelmi hivatal (RSPCA) tudomást szerzett Charlotte és Thor szelfijéről, amit a lány osztott meg. Tisztán látható volt a háttérben, hogy Thorral valami nincs rendben. Úgy döntöttek, hogy tovább vizsgálják az ügyet.

Nem akarták elhinni, amit találtak! Nem elég, hogy Thor lesoványodott, csont és bőr volt, de volt egy jókora tályog hátán, a nyereg helyén. Minden kör egy kínzás lehetett neki. Azonnal feljelentették Charlotte-ot állatkínzásért.

Charlotte-ot bűnösnek találták két vádpont miatt is. Így nem tarthat lovat a következő tíz évben, ki kell fizetnie 500 dollárt, valamint 160 óra közszolgálatot kell teljesítenie.

Thort elvitték egy helyre, ahol más bántalmazott állatokat tartottak. Gyógyszereket kapott, és lassan vissza nyerte az egészségét. Egy lenyűgöző állat volt fáradtnak tűnő test alatt.

Thor most már élvezi az új fájdalommentes életét. Rengeteg ételt kap, szabadon mozoghat, és úgy kezelik, ahogy eddig kellett volna. Az éhség és szomorúság napjainak szerencsére vége.

Nehéz megérteni, hogy ez a lány miért hanyagolta így el ezt az állatot. Szerencsére a hatóságok időben felléptek, és megmentették Thort. És remélhetőleg Charlotte tanult valamit az egész megpróbáltatásból.

Nagyon jó tudni, hogy vannak még olyan emberek, akik figyelnek az olyan lényekre, akik nem tudnak kiállni magukért.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

21 tárgy és élőlény, aminek a méreteit gyakran alábecsüljük

1. Nyilván sok képet láttál már a Gizai piramisokról, de fogadjunk, hogy ez a kép …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?