loading...

Ha megtudod, miért ment férjhez ez a 11 éves kislány, darabokra törik a szíved

Sosem gondolnád, mi áll az esküvő hátterében. Ezt még az is megkönnyezi, aki nem ismeri a résztvevőket. Jim Zetz negyedik stádiumban levő rákbeteg, a hasnyálmirigyét támadta meg a betegség, állapota gyógyíthatatlan. Emiatt döntött úgy, hogy megteszi ezt a szomorú és egyben örömteli lépést.

apa_Eskuvo6

Jim Jetz, miután az orvosok közölték vele, hogy csak hónapjai vannak hátra, nagy döntést hozott: tudta jól, hogy nem fogja megérni a pillanatot, amikor egyetlen szeretett kislánya, Josie férjhez megy, ezért a 11. születésnapján egy megrendezett ceremónián belül “elvette” a kislányát. Természetesen nem egy hivatalos szertartás volt, csupán szerette volna kislányát gyönyörű fehér ruhában az oltárhoz kísérni. Egész életében erre a pillanatra várt, és így megélhette ezt a pillanatot, mielőtt itt hagyja ezt a földi létet. A fotók annyira szívbemarkolóak, hogy még az is elmorzsol néhány könnycseppet, akik nem ismerik személyesen apát és lányát.11eves.kiscsaj

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Régen minden jobb volt?! Valóban jó lenne visszaállítani a sorkötelezettséget?

Régen, mikor még a fiatal férfiakat behívták katonának, egyik szeme sírt a családnak a másik …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?