loading...

Halálra ítélt gyilkosok utolsó vacsorái képekben

Mit kérnek utolsó vacsorának a leggonoszabb gyilkosok Amerika börtöneiben? Henry Hargreaves fotós újra elkészíttette és lefotózta azokat az ételeket, amiket az elítéltek kértek a halálsoron életük utolsó étkezésük gyanánt. Némelyik fogás igencsak megdöbbentő…

A fotós egy bizarr, de egyben nagyon is érdekes témához nyúlt: vajon mit esznek ezek a társadalomból kitaszított, nyilvánvalóan gonosz emberek, utolsó vacsoraként? Nos, van, aki teljesen átlagos fogásokat kért, van, aki annyi ételt rendelt a tányérjára, amivel egy egész család is jól lakott volna, de a legfurcsább mindenképpen az egy szem olívabogyó volt.

Victor Feguer: egyetlen szem olívabogyó, óriás fehér porcelántányéron, késsel-villával.

utolsovacsora17

utolsovacsora18John Wayne Gacy , “Pogo bohóc”: 12 garnéla, egy doboz KFC csirkeszárny (korábban egy KFC étterem tulajdonosa volt), hozzá köretnek sült krumpli és eper.

utolsovacsora16

utolsovacsora15Ronnie Lee Gardner: homárfarkat, bélszínt, almás pitét és vaníliás fagylaltot kért, és kérte, hogy utolsó napjaiban megnézhesse a teljes Gyűrűk Ura trilógiát.

utolsovacsora13

utolsovacsora14Timothy McVeigh: az oklahomi robbantó két adag mentás-csokis fagylaltot kért utolsó vacsora gyanánt.

utolsovacsora12

utolsovacsora7Allen Lee Tiny Davis igazi ínyencfalatokat kért: sült homárfarkat, kagylót, garnélát, sültkrumplit és fokhagymás kenyeret evett, mellé pedig egy korsó sört gurított le.

utolsovacsora11

utolsovacsora9 Angel Nieves Diaznak nem volt különleges kérése, így a szokásos börtönkosztot kapta. Egy falatot sem evett belőle.

utolsovacsora10

utolsovacsora8Ted Bundy: Közepesen átsütött steaket evett, rösztivel, pirítóssal, tükörtojással és vajjal. Italnak narancslevet és tejet kért.

utolsovacsora5

utolsovacsora6
loading...

Ezt láttad már?

20 fotó, amivel kegyetlen tréfát űzött a kamera

A fényképezésben az a jó, hogy bár teljesen tisztában vagyunk vele, hogy mit is szeretnénk …