loading...

Hihetetlen átalakuláson esett át ez a két nő! Rájuk ismersz?

Minden ember életében létezik egy olyan pillanat, amikor még ha csak elméletben is, de átfut a fején, hogy jó lenne részt venni egy szépészeti átalakításon. Te átadnád magad egy profi csapatnak, hogy tetőtől talpig kezelésbe vegyenek?

hihetetlen-atalakitas

Az Ambush Makeovers egy olyan televíziós show, melyben embereket alakítanak át, hozzák ki belőlük adottságaikhoz mérten a legjobbat. Profi hajszobrászok és sminkes dolgoznak, az eredmény pedig gyakran jóval túlmegy az elvártakon. Már szinte hihetetlen, hogy mekkora pozitív változás látható az „előtte“ és „utána“ képeken.

Az alábbi videóban két hölgy átalakítását láthatjuk, akikeket a számtalan jelentkező közül választottak ki életük nagy lépésére. Az eredmény pedig tökéletes lett.

A fodrászokból, stylistokból és sminkesekből álló profi csapat arra törekedett, hogy személyiségüknek megfelelően, legjellemzőbb tulajdonságaik előtérbe helyezésével alakítsa át őket. A két hölgy családja a végeredmény láttán nagyon meglepődött, a teljes átalakítás annyira jól sikerült, hogy alig hittek a szemüknek.

https://www.youtube.com/watch?t=20&v=J4stdXysPBA

loading...

Ezt láttad már?

15 dolog, amit csak a nagy fenekű lányok érthetnek igazán

Bár a gyönyörű női forma Isten adta ajándék, ez olykor áldozatokkal jár. Ezt hiába is …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?