loading...

Hódi Pamela újra terhes!

Hatalmas öröm érte Hódi Pamelát és Berki Krisztiánt! Újra gyerekük lesz. A részletekről Krisztián nyilatkozott.

Újabb sztárbaba a láthatáron? Gyanúsan kerekedik Hódi Pamela pocakja. Berki boldog lenne, ha fia születne.

Kedd este felkerültek a My77 divatmárka hivatalos Facebook-oldalára az őszi katalógus legfrissebb fotói, és már az első képeken látható: Hódi Pamela alaposan kikerekedett. A fotósorozat négy-öt képén is úgy tűnik,
Berki párjának pocakja nem a hétvégi családi ebéddel telt meg. Már csak azért sem, mert ha csak erről
lenne szó, feltehetően a retusálás során könnyedén eltüntethették volna. A kollekció többi képén viszont Pamela hasát már gondosan takarják a ruhadarabok.

A Bors munkatársa szerda reggel tárcsázta Berki Krisztiánt, hogy elsőként gratuláljon az újabb trónörököshöz. A családapa, akit kedvese társaságában ért telefonunk, meglepetten Pamelához fordult.

– Tényleg babát várunk? – kérdezte tőle, majd néhány másodperc múlva közölte: – Beszéltem Pamelával, azt mondja, nem tud róla, mert nem ellenőrizte, de azt mondja, valóban fel van puffadva picit. Amennyiben beigazolódik a gyanú, akkor szívből remélem, hogy megvan a trónörökös – mondta Berki, aki kérdésünkre hozzátette: a fotósorozat a napokban készült.

A polihisztor épp egy évvel ezelőtt beszélt először a Borsnak arról, szeretné, ha Natasa Zselykének testvére lenne, és akkor mindent be is vetett a cél érdekében. Annak ellenére is, hogy ezért cserébe az elegáns megjelenését” is feláldozta.

hodi

loading...

Ezt láttad már?

78 évvel ezelőtt került a mozikba az “Elfújta a szél” c. film… Így néz ki ma, a film egyetlen élő színésznőjenő

Vannak olyan alkotások, amelyek mindig aktuálisak. Ilyen az Elfújta a szél című klasszikus is, amelyben …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?