loading...

Így néz ki Dudley, a Harry Potter filmből manapság. Az egyik legkomolyabb átváltozás, de tényleg

A kis husi srácot nem szerette nagyon senki, mert elég hülye szereposztást kapott, de ettől függetlenül mindenki tudja, hogy ki ő. A Harry Pottert megtűrő család egyetlen szem kisfia . Dudley Dursley.
Vélhetően nem a szerep kedvéért hízott ilyen tetemes méretűre, de a fene sem gondolta volna, hogy az epizód után mennyire másként fog kinézni.
Az írónő testes, barna fiúnak ábrázolja, akit születésétől fogva elkényeztettek szülei. Amikor a születésnapjára rengeteg ajándékot kap, akkor is hisztériázik, mert többet akar. A házukban két gyerekszobája van, amikor az egyiket megkapja Harry, Dudley dührohamot kap. Durva, önző fiú, a könyvekben az ellenszenves, de nem a leggonoszabb karakterek közé tartozik. Tudja, mi az a jómodor, és jól is viselkedik, ha szükség van rá, hogy jó hatást tegyen (például: a 2. kötetben, amikor apja üzletfelei vacsorázni jönnek). Harry és Dudley együtt mennek elemi iskolába (prep school, Surrey), ahol Dudley és bandája kínozzák Harryt, az iskola többi része pedig Dudley terrorja miatt, mivel tudják, hogy utálja őt, nem állnak szóba Harryvel.
dádli
A srác felnőtt, 25 éves, és sikeres színészként dolgozik. Némi súlytól is megszabadult, mert szinte alig lehet ráismerni már az egykori énjéhez képest. Az évek mindenesetre jótékony hatással voltak rá, ezt elmondhatom 😀
Igazi neve egyébként Harry Melling, és 1989 március 13.-án született Londonban. Első szerepe a Harry Potter volt, ahol aztán a világhírnévre is szert tett.

dursley2
Ugye, hogy mennyit tud egy ember változni? 🙂
dursley
loading...

Ezt láttad már?

Íme a legszebb szerelmi történet Hollywoodból: Goldie Hawn és Kurt Russell már 34 éve együtt

1983-óta, azaz 34 éve alkot egy párt Hollywood két meghatározó egyénisége, Goldie Hawn és Kurt …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?