loading...

Így rakhatod be az összes ruhád egyetlen bőröndbe! Ezt mindenkinek tudnia kell!

Ha eddig gondot okozott a csomagolás, kétségbeestünk már egy kisebb utazás hallatán is, akkor az alábbi módszert érdemes megtanulni. Csupán annyi a dolgunk, hogy elővegyük a szükséges ruhákat, és nézzük meg a videót.

ruhapakolas

A legtöbben úgy indulunk el már egy kétnapos kiruccanásra is, hogy ezerféle zacskó, táska, bőrönd, kistáska lóg az oldalunkon. Hiszen külön tárolóhely kell a cipőknek, külön vállfán lóg a kabát, a farmereket és a pulóvereket pedig bőröndbe tömjük. Most elfelejthetjük ezt a csomagolási módszert, vége a fejfájást okozó pakolásnak.

Fektessük le az ágyra a zakót, tegyük rá fejjel lefelé az inget, úgy hogy a nyakrészük egymáson feküdjön. Ezután a zakóval megegyező irányban jön a póló, majd vele ellentétes irányban egy pulóver. Balról egy farmer, felülről egy blúz, rá egy kis ruha, megint egy blúz, majd jobbról is egy farmer, és rá egy újabb blúz. A rakás közepére tehetjük összehajtogatva a fehérneműket, harisnyákat.

Ezután kezdődik a csomagolás. Középről indulva, a legkisebb darabot kezdjük beburkolni a videón látott módon. A végén egyetlen csomagot kapunk, amit szépen behelyezünk a bőröndbe. Két külön tasakba betehetjük a cipőket, és így annyi hely marad, hogy még a nesszeszert is kényelmesen el tudjuk pakolni.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?