loading...

Ilyen szépet még eddig nem láttunk, az íze pedig mennyei!

A legtöbb recept lényege, hogy egyszerre vegye le az embert a lábáról, és az ízvilága is mennyei legyen. Az alábbi csoda nálunk mindkettőből tíz pontot kapott.

zoldseg-rulad

Válasszunk minél több hosszúkás formájú zöldséget, mint például cukkinit (több színben), sárga- és fehérrépát, padlizsánt… stb. A lényeg a színkavalkád, vagyis, hogy minél harsányabb legyen a felhozatal.

Az összes zöldséget jól mossuk meg, nem kell meghámozni, és szeleteljük fel vékony csíkokra a zöldségpucolóval. Fogjuk egy alacsonyabb hőálló üvegtálat, tegyünk bele egy szelet pitát, kenjük meg joghurttal, egy kevés dijoni mustárral, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg friss zöldfűszerekkel.

Ezután következik maga a művészet.

Vegyünk a kezünkbe egy zöldségcsíkot, és formázzunk belőle csigát, majd így sorban, az össze többi csíkot sodorjuk egymás után, míg meg nem telik a tál. Locsoljuk meg olívaolajjal, tegyük a sütőbe harminc percre, és kész is.

Ilyen szépet még eddig nem láttunk, az íze pedig mennyei.

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?