loading...

Íme a legszebb szerelmi történet Hollywoodból: Goldie Hawn és Kurt Russell már 34 éve együtt

1983-óta, azaz 34 éve alkot egy párt Hollywood két meghatározó egyénisége, Goldie Hawn és Kurt Russell, ami mindenképp az egyik legtartósabb kapcsolat, ami valaha is köttetett az amerikai filmvilágban.

Ez a két ember már több mint három évtizede szereti egymást, és kitartanak egymás mellett.

Gyakorlatilag négy gyereket neveltek fel, ebből Goldie-nak előző házasságából két gyereke született, Kate és Oliver Hudson, Kurt-nek pedig egy fia lett szintén előző házasságából, Boston Russell, majd kettőjüknek kapcsolatából 1986-ban megszületett Wyatt Hawn Russell.

A várakozások ellenére Kurt és Goldie nem kötött házasságot, élettársi kapcsolatban élnek, és úgy gondolják, de senkinek sem kell bizonyítaniuk szerelmüket, hiszen így is tisztában vannak az érzelmeikkel.

Ezzel kapcsolatban Goldie így vélekedik: “A kérdés az, hogy miért házasodjunk össze, nem pedig az, hogy eddig miért nem házasodtunk össze. Szeretjük egymást. Mi is ugyanúgy meg kell küzdjünk a kapcsolatunkért, mint mások. Egyszerűen így szeretjük élni az életünket.”

És nincs Goldie Hawn-nak igaza?

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A haldokló kis Dorka utolsó kívánsága volt az, hogy rúzsa Magdi énekeljen neki élőben! Figyeljétek mit tett erre az énekesnő:

Dorkánál még 2012-ben állapítottak meg egy súlyosabb fajta leukémiát, ami egyéves kemoterápia után remisszióba lépett, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?