loading...

Lerobbant a kocsija és senki sem segít neki… megszakadt a szívünk amikor megláttuk, ki áll meg!

Mindannyian elérkezünk életünkben egy olyan ponthoz, amikor nehézségekkel kell megküzdenünk. Talán valaki nekiment a kocsinak , vagy leég a házunk, sokfajta probléma merülhet fel. De hogyan reagálunk akkor, ha másoknak van szüksége a mi segítségünkre?

A Hammy Tv ezt próbálja kideríteni egy kísérlet keretein belül.

A kísérletben szereplő férfi az út mentén állt, az autója mellett és úgy tett, mintha defektes lenne az egyik kereke. Csak ott állt és várt, de két teljes órán keresztül egyetlen autós sem állt meg, hogy segítsen neki. A Hammy Tv munktársai mindezt rögzítették de ők is úgy gondolták, feladják. Ekkor váratlan dolog történt.

Egy férfi megállt, hogy segítsen neki. Ennek a férfinak, akit Eric-nek hívnak, nem olyan régen kigyulladt a háza. A férfit másod és harmadfokú égési sebekkel szállították kórházba, testének 50 %-a megégett. Eric még a kutyájáért visszaszaladt az égő házba, ezért égési sérülései még komolyabbak lettek. A kutya sajnos nem élte túl a tüzet, a férfi pedig elájult a házban még mielőtt kimenekülhetett volna.

Eric ezek után 27 napig feküdt a kórházban, kómában és rájött, hogy mindenét elvesztette az életén kívül. Ezután a szörnyű katasztrófa után Eric teljesen másképp kezdte látni a világot. Az volt a célja, hogy segítsen az embereknek. Ő volt az, aki megállt, hogy a bajba jutott férfinek segítsen.

Segítségéért cserébe HammyTV megajándékozta a férfit és az adománygyűjtő oldalát is megemlítették. Az adománygyűjtéssel 10 000 dollárt szerettek volna összeszedni ruhákra, kórházi költségekre, orvosságra és lakbérre, de ennek a háromszorosát sikerült összegyűjteniük.

Micsoda segítőkészség. Minden jót kívánunk Eric-nek! Kérjük nézd meg a Hammy Tv üzenetét a lenti filmben és oszd meg barátaiddal.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az apa meghal az esküvő előtt – majd egy hang a templomban azt mondja a menyasszonynak, hogy forduljon meg

Mielőtt Andrea feleségül ment volna élete szerelméhez, tragédia történt. Az apja, Mark meghalt rákban. Az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?