loading...

Listerin szájvizet önt a lábvizéhez. Ha elolvasod miért, akkor Te is kipróbáld szerintem

A listerine márkáról annyit kell elöljáróban tudni, hogy már hosszú évek óta a piacon van, de eddig nem csak a szájvizek gyártásával foglalkoztak. Korábban nagyon nagy tisztaságú illóolajokat forgalmaztak, innen is jött az ötlet, hogy a legtöbbször használt szájfertőtlenítő szereket egy szájvízben egyesítsék, a megfelelő elegyet alkotva.
A szájvíz nagyon erős gomba – baktériumölő hatással bír, mivel az összetevők között található az eukaliptusz, kámfor, menták. Ezek egyenként is nagyon erős hatásúak, de együttvéve összehasonlíthatatlanok.

Most bemutatunk 4 alternatív felhasználási módot, ami hasznos lehet bárki számára.

Korpásodás :

Amikor gombás fertőzés okozza a korpásodást, akkor érdemes alkalmazni az alábbi receptúrát. 1 rész babaolajhoz ugyanennyi listerint teszünk, majd eloszlatjuk a fejbőrünkön, és hagyjuk 10 percig állni. Figyeljen oda, hogy ne kerüljön szembe, vagy nyálkahártyára, mert izgathatja azt.

Tetvek :

A listerint egy igazi méreg a tetvek számára, ráadásul az alkoholtartalma is elősegíti a tetvek kiírtását. Feladat : Töltsük át egy szórófejes palackba – tescóban 200 ft körülbelül – a szájvizet, és rendszeresen fújjuk le a hajunkat vele, főleg a fültőnél, és a halántéknál.
Hagyjuk hatni, majd mossuk le.

Szúnyogriasztó :

Csak egyszerűen fújjunk szájvizünkből a piknik asztalra, vagy a padra ahol épp vagyunk, és a szaga el fogja riasztani ezeket az élősködőket. Tény, hogy a szúnyogok nem szeretik ezeket az erős intenzív szagokat, így messze el fognak kerülni bennünket.

Gomba :

Köröm és lábgomba esetén is alkalmazzuk bátran a Listerine szájvizet, mivel rendkívüli hatása van, amivel elpusztítja a gombát.
Feladat : Napi 2-3 alkalommal áztassuk meg a lábunkat listerinnel kevert vízben, majd töröljük szárazra.
A hatás elképesztő lesz, mivel kb 3 nap után el is felejthetjük a viszkető érzést, és a körmünk is elkezd normálissá válni, az első 1 hét után.

loading...

Ezt láttad már?

14 kép, ami bizonyítja, hogy egy kis Photoshoppal bármi lehetséges

Ma már nem szükséges professzionális fényképeket készítenünk ahhoz, hogy felkeltsük az emberek figyelmét. Elég csupán …