loading...

Macaulay Culkin egészen kikupálódott – nézd meg, hogy néz ki mostanában!

A balhés életű egykori gyereksztárról néhány éve sokkoló fotók kerültek ki: csont és bőr volt, az arca beesett, sugárzott róla, hogy valami nagyon nem stimmel vele. Nem is rejtette véka alá drogproblémáit.

Viszont napvilágra került róla néhány friss fotó, és azt kell hogy mondjuk, hogy sokkal jobb a helyzet, mint az elmúlt években valaha. Reméljük, sikerül összeszednie magát. Bele sem tudunk gondolni, milyen is az, amikor az embert 6-7 évesen az egész világ megismeri, és annyi pénzt keres, aminek az elköltéséhez egy élet is kevés. Semmiképp nem tesz jót a jellem egészséges fejlődésének….

Macaulay Culkin cuki gyerekszínészként:

gyerag…aztán elindult lefelé a lejtőn. 1-2 éve így festett a szebb napokat is látott színész:

mx13A pár napja megosztott képeken sokkal jobb a helyzet. A közeli ismerősök szerint Macaulay odafigyel az egészségére, elkezdett sportolni, mintha kicserélték volna.

mx12mx1Kitartás Kevin, mi szurkolunk hogy helyrejöjjön az életed!

ffeaf

loading...

Ezt láttad már?

A haldokló kis Dorka utolsó kívánsága volt az, hogy rúzsa Magdi énekeljen neki élőben! Figyeljétek mit tett erre az énekesnő:

Dorkánál még 2012-ben állapítottak meg egy súlyosabb fajta leukémiát, ami egyéves kemoterápia után remisszióba lépett, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?