loading...

Magyarok! Meg fogtok dögleni!” – magyarokra támadtak Hernádkakon! Videóval!

Az Érpataki Modell Országos Hálózatának áramlekötési akciójának során Hernádkakon támadtak hazafiakra a felbőszült cigányok. A hírről a HVIM közösségi oldala számolt be.

A HVIM Közép-Magyarország Régió Facebook oldalán a következőkről írtak: “Tegnap régiónk vármegyései is részt vettek az Érpataki Modell Országos Hálózatának (ÉMOH) áramlekötési akciójában, Hernádkakon. A település cigánysorán 300 megvadult cigány fogadott minket, akik közölték, hogy az ő engedélyük nélkül mentünk be az utcájukba, ezért most mind “meg fogunk dögleni”.

1175028_368976596578269_1049692600_n

A helyszínre érkező rendőrök, és a település polgármestere is csak nehezen tudta megnyugtatni a félállat módjára őrjöngő cigányokat. Tulajdonképpen a négy éves kislánytól, a hetven éves öregemberig mindenki azon a véleményen volt, hogy nekünk meg kell halnunk, mert “magyarok ebbe az utcába nem jöhetnek be”.

Élünk, és virulunk, az ilyen akciókat pedig a jövőben is folytatni fogjuk, az ÉMOH csapatkötelékében, mert mi nem az ilyen szituációktól félünk, hanem attól, hogy pár év múlva az egész ország olyan lesz, mint ennek a borsodi falunak a cigánysora.”

Érpataki Modell Országos Hálózatának egy korábbi akciója

Az ÉMOH más szervezetek tagjaival kiegészülve már több településen is megjelent, ahol illegális áramlopásokat számoltak fel. Eddig egyik helyen sem volt ilyen kemény a helyzet.

loading...

Ezt láttad már?

Botrány! El­ve­szik Hosszú Ka­tinka ara­nyait

Bot­rá­nyos dön­tés szü­le­tett. Fel­há­bo­ro­dott a szö­vet­ség lé­pé­sén első számú úszó­csil­la­gunk és edző-férje is. Nem ezt …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?