loading...

Meghalt a testépítő, mert minden nap ivott abból, amit talán te is szoktál inni

Egy ígéretes tehetség, Dean Wharmby, nem tudta letenni azt az italt, ami végül megölte őt. A testépítő férfi, mindössze 39 éves volt, és májrák okozta májelégtelenségben halt meg. Egyetlen hibát vétett csupán, mégpedig azt hogy volt egy káros szenvedélye, amelyet ma Magyarországon több tízezer ember iszik napi szinten!

Dean, az úgynevezett 10 ezer kalóriás diétát alkalmazta, melynek egyetlen lényege, hogy egy nap alatt 10 ezer kalória felett kellet bevinnie ételt. Ez körülbelül egy átlagos férfi napi kcal bevitelének a 4 szerese!
Dean imádta az energia italokat, óránként megivott egy dobozzal, ami egy nap alatt , kapaszkodj meg, 16 doboz lett. Ajánlott napi mennyiség, mindössze 2 doboz..

A férfi szervezetében előrehaladott májdaganatot találtak az orvosok, melyet már sajnos nem lehetett kezelni sem. Dean hónapokon belül elhunyt, egyedül hagyva gyönyörű kislányát, és feleségét. Az ő családjukat az energia ital tette tönkre.. Követelem hogy tiltsák be! 🙁

jpg33

jpg

forrás

loading...

Ezt láttad már?

14 fotó a gazdag gyerekek életéről, amitől kinyílik a bicska a zsebedben

Ezekre a gyerekekre igaz a mondás, hogy csak megszületniük volt nehéz. Persze nincs azzal baj, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?