loading...

Megivott egy energia italt és meghalt. Te tudtad, hogy bele lehet halni?

hellenergy

Az eset még 2011-ben történt, a család viszont most perelte be a cég. Az ügyvédjük 85 millió dolláros kártérítési pert indított a Red Bull ellen.
Állítólag a New York-i Cory Terry halálát az okozta 2011-ben, hogy megivott egy energiaitalt – írja az ausztrál News. A férfi kosárlabdázás közben fogyasztotta el a Red Bull, nem sokkal később a pályán összeesett és meghalt.
A férfinek egy 13 éves kamasz fia volt, aki a mai napig nem dolgozta fel apja halálát. Terry családja pedig most úgy döntött, beperlik a céget és 85 millió dolláros – 18 milliárd forint összegű – kártérítést kérnek a családapa haláláért.

A család ügyvédje, Ilya Novofastovsky bízik benne, hogy megnyerik a pert, mert állítása szerint az energiaitalban jóval több stimuláns van, mint egy csésze kávéban, és ezek sokkal veszélyesebb anyagok, mint hogy az a cég állítja.
A boncolás után kiderült, a férfi szíve leállt. A család állítólag nem a pénzre hajt, hanem azt szeretnék elérni, hogy minél több emberben tudatosodjon, a Red Bull fogyasztása veszélyes is lehet. A cég szerint azonban ez őrültség, ugyanis 25 év alatt nem haltak meg tömegével az emberek, holott azóta van forgalomban az energiaital.

loading...

Ezt láttad már?

20 megható illusztráció, ami jól mutatja, hogy a kutya gazdik miért nem magányosak

,,A kutyáknak igenis van természetes környezetük: az emberi család.” – ezt a Los Angelesi művész, …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?