loading...

Mellei nőttek a srácnak a KFC csirkétől – a hús tele van hormonokkal

A férfi azért fordult orvoshoz, mert néhány hónap alatt furcsa módon nőttek meg a mellei. Ilyen diagnózisra azonban még ő sem számított.

112685

Furcsa, ám orvosilag igazolható történetről számolt be az en.people.cn nevű kínai hírsite. A lap azt írja, hogy egy 26 éves, Li nevű férfinek hirtelen nőies mellei kezdtek lenni, ami miatt fel is kereste a helyi kórházat. A vizsgálatok során aztán kiderült, hogy a férfi szervezetében túlteng a növekedési hormon, és emiatt alakult át a teste ilyen hamar.
Li elmondta, hogy a kedvenc étele a gyorséttermekben kapható rántott csirke, amiből nagyon sokat fogyaszt, ám a nem megfelelő szabályozások miatt ezek a csirkék tele vannak injekciózva növekedési hormonnal. A megnőtt női hormonok szintje vagyis minden kétséget kizáróan a gyorséttermi csirkének köszönhető. Óvatosan, mértékkel fogyasszuk.

loading...

Ezt láttad már?

A férfi puszta szórakozásból fojtogatta a kutyákat, de amikor a nyilvánosság tudomást szerzett róla, az egész ország örökre megváltozott!

A tajvani törvényhozás kedden elfogadta az állatvédelmi törvény módosítását, miszerint teljesen megtiltják a kutyák és …

Lájkolj minket, ha van kedved!


x