loading...

Nagyon fontos! Remegő kézzel írom ezt a levelet.. oszzátok kérlek

gyerek

Nagyon fontos!!!!!! Oszátok!!! Kedves Ismerőseim! Kicsit remegő kezekkel írom ezt a levelet….. A lányom imént ért haza Csongrádról az iskolából és nem sokkal később a nagy fiam is.Mind a kettő elég idegesen közölte,hogy Csongrád tele van rendőrökkel akik járják az iskolák,óvodák környékeit.Ott már a rendőrök az iskolás korú gyerekeknek tartanak felvilágosítást….HOGY SENKI IDEGENNEL NE ÁLLJON SZÓBA!!!!!
Ugyanis fekete,kék,fehér furgonokba próbálják csalni a gyerekeket!!!! Egyedül haza járó kisgyerekeket,iskolásokat,,,de már tűnt el középiskolás korú gyerek is!! Csongrád mellett már Félegyházán,Hódmezővásárhelyen is felbukkantak !!! Szerintem nem vagyunk messzire ezektől a városoktól….itt vannak a ballagások…bulik időszaka…és az esti felvonulás utáni a parkban rohangáló,vagy a majálisra egyedül elengedett gyerekek.Sajnos fényes nappal is próbálkoznak!!!!!!! Nem szeretnék megijeszteni senkit hisz én is anya vagyok,,,de vigyázatok a gyerekeitekre!!!!!!

forrás

loading...

Ezt láttad már?

20 ritka történelmi fotó, ami egészen új szemszögből mutatja be az emberiség múltját

Az emberiség történelmét számos izgalmas titok övezi, melyek közül van, amire már valószínűleg sosem derül …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?