loading...

Nem is vette észre az újszülött, hogy megszületett

A görögországi szülész csodálatos fotót közölt a Facebook-on, egy császármetszéses szülésről, és amely rendkívül ritka.

szules-magzatburok
Fotó: Facebook/Dr. Aris Tsigris

Dr. Aris Tsigris a beavatkozás során úgy hozta világra az újszülöttet, hogy a magzatburok nem sérült, gyakorlatilag a kisbaba észre sem vette, hogy megszületett.

“A baba észre sem vette, hogy megszületett. Számára ez olyan volt, mintha még mindig a méhben lett volna.” – nyilatkozta az orvos.

Dr. Aris Tsigris bevallotta, rendkívül meghatotta ez a “csoda”, főleg annak fényében, hogy az ilyen esetek rendkívül ritkának számítanak.

Aris-Tsigris
Fotó: Facebook/Dr. Aris Tsigris

A magzatburok a terhesség első heteiben alakul ki és együtt nő a magzattal. Ebben található a magzatvíz, kívül pedig a placenta. Születéskor a magzatburok elszakad.

Dr. Aris Tsigris elmondta, a baba kiváló egészségnek örvend, a születése egy percig sem volt veszélyben. A fotó bejárta a világhálót, több mint 8.000 megosztást kapott, és 17.300 Like-ot.

loading...

Ezt láttad már?

20 ember, aki megpróbált túljárni mások eszén, de csúnyán belebukott

A krimisorozatokból megtanulhattuk, hogy nem létezik tökéletes bűncselekmény, hiszen bármennyire is alaposak vagyunk, mindig átsiklunk …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?