loading...

Nem tudsz elaludni? Ezzel a technikával 2 perc alatt sikerülni fog!!

cpic2076_sleepless0

Hányszor fordult elő, hogy órákon keresztül csak hánykolódtál az ágyban, mert nem tudtál elaludni? Akár az idegesség miatt volt, akár nem, most mutatunk egy technikát, amitől garantáltan perceken belül elalszol!

A gyakorlatot hivatalosan 4-7-8 technikának hívják, és Dr. Andrew Weil szerint az idegrendszer természetes nyugtatója. Bár több tanulmány is bizonyította, hogy a meditáció lecsökkenti a stressz szintet, mi most nem meditációt, hanem egy egyszerű gyakorlatot mutatunk. Ezzel ugyanúgy lecsökken a stressz szint, viszont nagyon könnyű követni a lépéseket.

Ezt nem csak elalváskor, hanem akkor is használhatjuk, ha nagyon idegesek vagyunk vagy különösen stresszes helyzetbe kerülünk. Mindössze követnünk kell néhány instrukciót:

1. Tegyük a nyelvünk hegyét a felső fogsorunkhoz, a szájpadlás és a fogak találkozásához. A gyakorlat során végig tartsuk itt a nyelvünket.

2. A levegőt mindig a szánkon fújjuk ki, a fenti pozíció miatt kicsit „susogó” hangot fogunk kiadni.

3. Csukjuk be a szánkat és orron keresztül vegyünk levegőt, miközben magunkban négyig számolunk.

4. Tartsuk benn a levegőt, miközben hétig számolunk.

5. Szájon keresztül fújjuk ki az összes levegőt, de lassan, miközben elszámolunk nyolcig.

6. Ez volt egy levegővétel. Vegyünk újra levegőt, ezt ismételjük meg még háromszor, a gyakorlatot összesen négyszer csináljuk meg.

loading...

Ezt láttad már?

12 trükk, ami segíti a sztárokat, hogy minden fotón tökéletesnek tűnjenek (Te is kipróbálhatod őket!)

Minden színésznőnek, modellnek vagy hírességnek vagy egy saját trükkje, ami segít neki abban, hogy bárhol …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?