loading...

Nem vagy csúnya! 5 szépség hiba, amiért megvesznek a férfiak

Te sem vagy ronda, és ne is hidd hogy a férfiak nem szeretnek., mert ha hiszed. ha nem a legtöbb női szépség hibáért oda vannak a férfiak. Biztos Neked is van olyan dolog ami megfog a srácban, noha az nem feltétlenül egy előnyös szexepil a legtöbb esetben. Vannak nők akik megvesznek a baba arcú pasasokért, míg másokat taszít a gyerekes külső. Aki  a karakteres arcokat kedveli, az sincs egyedül, de vannak akik szerint egyenesen rondák a karakteres arcok.
Nézzünk meg 6 olyan szépséghibát nőkön, amikért tényleg oda vannak a pasik

1, Szeplők

szepseghiba

Hiszed vagy nem, de a pasik imádják a szeplős lányokat. Itt egy pár vélemény, ahol srácokat kérdeztek a szeplőről
„Szerintem nagyon szexi, olyan szégyenlősnek tűnnek az ilyen lányok. Az osztályunkba ketten is járnak, akik ilyenek, és nagyon tetszik, hogy világos a bőrük, és kiemelkednek ezek a szépségpöttyök nyáron.”
Tamás, 17

„Hát Nicole Kidman-t nem rúgnám ki az ágyamból, de neki meg totál le van alapozva az arca, meg állítólag soha nem megy a napra, így neki nem is látszanak már a szeplők, hiába vörös. De szerintem alapvetően széppé és különlegessé tesz egy lányt, ha ilyen a bőre.”
Zsolt, 18

Keiko Asakur:

Ízlések és pofonok…szokták mondani. Spec sztem a legrondább lány is aranyos lesz a szeplőktől vidám

2, Hézag a fog között

szepseghiba2

Nagyon aranyos tud lenni egy apró rés a fogak között, ha szépek azok a fogak. Egy kis csínytevő lányka jut róla eszébe az embernek, amiért nagyon oda vannak a hímneműek. 🙂
A felső fogak között tátongó “űr” lehet szépséghiba vagy szexepil is, ízlés kérdése. Néhány híresség számára ez a kis foghíj azonban valódi védjeggyé vált, és boldogan megvillantják nem tökéletes mosolyukat a vakuk kereszttüzében is.

3,  Rakoncátlan haj

szepseghiba3
Már csak a látványa is felkelti a mélyen rejlő ösztönlényt, és azonnal bele akarnak túrni, vagy az ujjaik közé csavarni a tincseidet. Nem mellesleg az együttléteknél is hasznos lesz a markolható tincs 🙂
4,

Gömbölyded fenek

szepseghiba4

Mindenki ismeri a mondást, miszerint nagy kofferba jó pakolni, de ciki vele utazni, azonban ezt biztosan nem a férfiak találták ki. Nekik ugyanis a kerek, méretes popsi ellen nincs semmi kifogásuk, sőt, viszketni kezd a tenyerük a látványtól, annyira jó lenne megérinteni. Ha tehát alkatodból adódóan nagyobb a feneked az általad ideálisnak ítélt apró hátsóknál, igazán nem kell szégyenkezned miatta. A kerekded csípő és a gömbölyű fenék ugyanis a nőiség szimbóluma, melyet Jennifer Lopez is őrületesen csábosan tud viselni.
5, Széles csípő

csipo

A férfiakban ösztönösen van bekódolva, hogy keressék a nőkben alapvetően a 2 legfontosabb tulajdonságot. 1, széles csípő, nagy keblek.
A széles csípő régen áldás volt, mivel ha nem volt valakinek megfelelő a csípő szélessége, akkor senki nem próbált meg gyermeket nemzeni neki, mivel akkor még nem volt lehetőség császármetszésre, így majdnem biztos volt, hogy vagy  a gyermek, vagy az asszony is belehal a szülésbe. Ez régen egy tévhit is volt egyben, hiszen számos nő bizonyította azóta, hogy nem elsődleges a széles csípő, de ezt próbáltad volna bemagyarázni az akkoriaknak… Lehet, hogy máglyán elégetnek, mint egy boszorkát.
A telt nagy kebel pedig a táplálék, a biztonság érzetét kelti a férfiakban, hiszen emlékeznek még rá, hogy gyermekkorban ez adta számukra az életet nyújtó  tejet.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

Az édesanya büntetése tapsot érdemel… Szerinted helyesen tette, vagy túl szigorú?

Amikor az anya észrevette, hogy fia lefekvés után engedély nélkül mobiltelefonozott, úgy döntött, hogy elkobozza …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?