loading...

Német sör, ami terhes anyaként promóciózza termékét

Mindannyian tudjuk, hogy a sör nem a legjobb ital, ami hozzájárul a fenntartható egészséges életmód megvalósításához, azonban az alkoholos italt forgalmazó cégek számára nem áll rendelkezésre tökéletes testű modellek hirdetési kampányaik létrehozásához. Egy német cég viszont úgy döntött, hogy reklámjaimban becsületes módon próbálja eladni termékét és ahogy látható az eredmény olyan üdítőre sikerült, mint egy hideg sör egy forró nyári napon.

Ahelyett, hogy egy tipikus férfi modell mutatná be a sört, olyan férfiakat kerestek a cég kampányához, akik rendszeres sörfogyasztók és ez alakjukon is visszaköszön sörhas formájában. A hirdetés szlogenje “szeretettel főzött” és a férfiak úgy néznek ki, mint a terhes anyukák, akik a dudorodott hasukat megmutatva egy új jövevény érkezését imitálják.

bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-3 bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-2 bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-1

forrás: boredpanda.com

loading...

Ezt láttad már?

Az édesapa, aki egy rettenetesen megrázó levelet talált lánya szobájában!

Minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének. Megpróbálják egyengetni a kis útjukat, de ahogy az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?