loading...

Német sör, ami terhes anyaként promóciózza termékét

Mindannyian tudjuk, hogy a sör nem a legjobb ital, ami hozzájárul a fenntartható egészséges életmód megvalósításához, azonban az alkoholos italt forgalmazó cégek számára nem áll rendelkezésre tökéletes testű modellek hirdetési kampányaik létrehozásához. Egy német cég viszont úgy döntött, hogy reklámjaimban becsületes módon próbálja eladni termékét és ahogy látható az eredmény olyan üdítőre sikerült, mint egy hideg sör egy forró nyári napon.

Ahelyett, hogy egy tipikus férfi modell mutatná be a sört, olyan férfiakat kerestek a cég kampányához, akik rendszeres sörfogyasztók és ez alakjukon is visszaköszön sörhas formájában. A hirdetés szlogenje “szeretettel főzött” és a férfiak úgy néznek ki, mint a terhes anyukák, akik a dudorodott hasukat megmutatva egy új jövevény érkezését imitálják.

bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-3 bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-2 bergedorfer-funny-beer-ad-pregnant-men-maternity-brewed-with-love-jung-von-matt-1

forrás: boredpanda.com

Szeretnéd megosztani ezt a bejegyzést?
Jelentkezz be Facebook profiloddal a megosztáshoz!

Facebook login
loading...

Ezt láttad már?

halas-lehetsz-fb

Hálát fogsz adni a sorsnak, hogy a 20. században születtél, miután megnézted ezeket a képeket. A 7. valami félelmetes.

Sokkoló képek több mint száz évvel ezelőttről, amelyek bemutatják, hogy az orvostudomány igencsak gyerekcipőben járt …

error: