loading...

Öröm nézni, ahogy a dúsgazdag srác szénné égeti a pénzéhes lányt!

A könnyem kicsordult, olyan szépen ejti pofára a lányt a dollármilliomos srác.

Nos, egy ilyen lányt ismerhetünk meg ebben a videóban.

A sztori röviden, hogy mindenki értse a párbeszédeket: Először egy szakadt, furcsa kinézetű srác megy oda a lányhoz, hogy csatlakozhat-e hozzá, nincs-e kedve meginni valamit. A ány végigméri, majd lekoptatja a srácot, mondván hogy komoly kapcsolata van, nem tartja jó ötletnek a dolgot. A fiú elköszön, 15 perccel később begurul egy több tízmilliós sportkocsi, kiszáll belőle egy jól öltözött, drága öltönyt viselő férfi, leül a lányhoz, akinek persze egyből felcsillan a szeme, és közli a fiúval, hogy nincsenek tervei a napra, és nincs barátja, csináljanak valamit.

Aztán közli a gazdagnak látszó srác, hogy megjött a főnöke, és ekkor feltűnik megint a szakadt ruhákba öltözött fiú, leveszi a sapkáját, felvesz egy bőrdzsekit, és kiderül hogy a kockás nadrág alatt drága ruha lapul. Elkéri a kulcsot, és elindul a kocsijához. A lány pedig kétségbeesve utána fut, hogy igazából nincs is barátja, és találkozniuk kéne valamikor.

A fiú ekkor közli, hogy igen, találkozhattak volna, úgy 15 perce, de akkor valahogy nem volt hozzá kedve a lánynak. És különben is, rohadtul utálja a hazugokat és az aranyásó lányokat, szóval lekophat. Egyszerűen gyönyörű, ahogy a lány próbálkozik, aztán akkorát koppan, hogy azt öröm nézni.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

A buszsofőr felemeli a megrémült kisfiút… ami 5 másodperccel később történik, az egy igazi rémálom

Az iskolabuszon több gyermek is volt, amikor ez történt. 2016 áprilisában egy biztonsági kamera az …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?