loading...

Ragasztóba tesz egy egész tekercs madzagot. Elképesztő dekorációs dolgot készít! – VIDEÓ

Hangulatosabbá varázsolhatjuk a lakást egy lámpabura segítségével, és sokkal nagyobb sikerélmény, ha ezt mi magunk készítjük el. A bolti tucatlámpákat inkább hagyjuk azoknak, akik kreativitás hiányában gyorsan megvásárolják a legelső példányt, amely egy kicsit is hasonlít a szomszédéra. Készítsünk otthon álomszép lámpákat, ajándéknak is tökéletes választás lehet.

2ec665af7f914f1065a0b2713ce0399c

Szükségünk lesz színes fonalakra, ragasztóra, egy műanyag tálra, és egy felfújható gumilabdára. Mielőtt nekifognánk a ragacsos munkának vegyünk fel egy védőruhát magunkra. A videóban egy nagyon jó ötletet láthatunk, hogyan készítsünk nejlonzsákból védőruhát.

Fogjuk a labdát, tegyük bele a mosdótálba. Ez a művelet ezért szükséges, hogy legyen, ami tartsa a labdát, és így bele tud csorogni a ragasztó nagyrésze. A labda tetejére rajzoljunk egy karikát, ezt ki kell hagyjuk majd, hogy legyen ahol a lámpazsineget bedugjuk.

A második lépésben készítsük elő a ragasztót. Töltsük egy tálba, és nagyjából fele-fele arányban keverjük vízzel. A gomolyát tegyük bele a ragasztós tálba, kicsit merítsük alá, majd kezdjük el tekerni fel a labdára, amíg elfogy a fonal. Ezután hagyjuk addig száradni, amíg megkeményedik a fonal, majd engedjük le a gumilabdát és készen is vagyunk. Szereljük bele az égőt, és máris élvezhetjük a hangulatos világítást.

forrás

loading...

Ezt láttad már?

30 lélegzetelállító “páros tetoválás”, ami többet mond minden szónál

Ha valami, hát egy tetoválás aztán tényleg életre szóló nyomot képes hagyni az emberben, így …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?