loading...

Rejtett kamerát szerelt fel az anyuka, hogy meglesse mi történik otthon, míg ő távol van. A végeredmény nagyon cuki lett! – VIDEÓ

A feltételezésekkel ellentétben az apukák is képesek csodálatosan harmonikus hangulatot varázsolni, ha éppen úgy történik, hogy két kis aprósággal és a házimunkával magukra maradnak. Nézd meg, hogy oldotta meg a dolgot ez az apuka.

rejtett-kamera2

Az anya mielőtt dolgozni ment, egy rejtett kamerát szerelt fel a lakásba, hogy láthassa, hogyan boldogulnak nélküle családtagjai. Soha nem gondolta volna, hogy ilyen kellemes meglepetésben lesz része.

Kisfia a nagyszoba közepére felszerelt ugrálóban játszott, a lánya pedig Katy Perry E.T című számára karaokézott. Látszólag nagyon vidám perceket töltöttek együtt, amikor csatlakozott a buliba az éppen teregetni igyekvő apuka is. Ekkor kezdődött csak az igazi jó móka.

Az apa átvette a kislánytól a mazsorett kellékeket, és akkora mulatságot csapott, hogy a videót visszanéző anya alig hitt a szemének.

Láthatjuk, hogy mennyire vidám és mulatságos tud lenni apával egy nap. Hagyjuk gondtalanul a gyereket az apjára, ne aggódjunk, jól elszórakoztatják ők egymást.

Szeretnéd megosztani ezt a bejegyzést?
Jelentkezz be Facebook profiloddal a megosztáshoz!

Facebook login
loading...

Ezt láttad már?

farkasok-fb

Szabadon engedtek 14 farkast egy parkban. De senki sem volt ERRE felkészülve. Hihetetlen, ahogy a természet meggyógyítja önmagát!

1995-ben a US Fish and Wildlife Service, valamint kanadai biológusok elfogtak 14 farkas Kanadában, és …

error: