loading...

Rubint Réka kisfia gumipapucsban nyaralta végig a törökországi tábort?

Rubint Réka kisfia gumipapucsban nyaralta végig a törökországi tábort?

Minden tiszteletem Rubint Rékáé, tisztelem, követem mint üzletasszonyt, mint életmód-tanácsadót, fitness edzőt és mint anyát is követem, hiszen példaértékű amit minden területen egyszerre elért!írja a pottomshop.blogspot.hu

Legkisebb fia szinte napra pontosan egyidős a kisebbik fiammal, így valahogy a kis Zizmikét még jobban figyelem, nézem a fejlődését, és akaratlanul is hasonlítgatom a saját fiammal – ilyenek vagyunk mi anyák.

Nézem a kulisszaképeket, hogy milyen játékai vannak, nézem, hogy milyen ruhákat vesz neki anya (a Next-et én is imádom) és szakmai ártalom, hogy kritikus szemmel figyelem, hogy mikor milyen cipő, szandál van a gyerekeken.

Rubint Rékáék egy hete ilyenkor elutaztak a törökországi táborukba és a repülőtéri képeikkel volt tele az internet, szóval véletlen sem tudta elkerülni a figyelmemet, hogy ameddig RR milyen hiper-szuperül nézett ki, a legkisebb fiú egy gumipapucsban (legyen az akármilyen drága és márkás) libbent be a Liszt Ferenc Repülőtérre.

Én ezt – akármit is mondtok – nem találom helyén valónak. Egy gumipapucs mégiscsak egy papucs, helye van otthon, helye van a strandon, az uszodában, vagy menjen benne a mamához, a kertbe, de ne a repülőtérre – főleg ha több százezren figyelik minden lépését …mint ahogy én is 🙂

Figyeltem a képeket és vártam, hogy vajon még milyen cipők, szandik lesznek a gyerekeken…
És hát nem tudok mást megállapítani, mint hogy Zizmikének nincs más lábbelije mint ez az egy papucsa! Szegény gyerek 🙂
Gondolom nagyon kényelmes a gyereknek – DE NEM EGÉSZSÉGES!!!

Ez a papucs nem való sem a repülőtérre, nem is rollerezésre találták ki és nem is kirándulásra!!

Mindamellett, hogy nem egészséges viselet, ráadásul még balesetveszélyes is. Beleizzad a lába, csúszós lesz, kibicsaklik véletlen!

A strandolós képeken szerencsére mezítláb van a kis srác.
A homokban járkálás jót tesz a talpának, segít a harántizmok megerősödésében.

Amit én jó szívvel ajánlok és a nyári hőségben is kényelmes viselet az a két tépőzáras fazonú szandál, ami szinte teljesen nyitott felsőrésszel rendelkezik. Jól szellőzik benne a lába, a talpbetét bőr, jól szívja a nedvességet, a bokájának stabil tartást biztosít, kényelmes viselet akár egész napra. Jó megjelenést biztosít akár egy farmer rövid- vagy bármilyen más nadrággal.

A mai szandálok már nem olyan “cikik”, mint a mi gyerekkorunkban voltak, a gyártók óriási kínálattal bombáznak bennünket szezonról szezonra.

A 2015-ös szandálok divatosak, egészségesek és jól passzolnak a mai rohanó világunkban aktív életet élő gyermekinkhez 🙂
Mindenki megtalálhatja a stílusához, életviteléhez legjobban passzoló modellt!

Kisfiúknak ezeket ajánlom erre a nyárra 🙂

D.D.STEP SZANDÁLOK ÉS SZANDÁLCIPŐK 2015 tavasz-nyár

loading...

Ezt láttad már?

Íme a legszebb szerelmi történet Hollywoodból: Goldie Hawn és Kurt Russell már 34 éve együtt

1983-óta, azaz 34 éve alkot egy párt Hollywood két meghatározó egyénisége, Goldie Hawn és Kurt …

Tetszik amit olvasol?

Vagy úgy gondolod erről másnak is tudnia kell? Oszd meg ismerőseiddel is, hiszen nekik is tetszhet ez a bejegyzés! Vagy lehet épp pont ezt keresik?